Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
dodaj zraven še shell.ini (če maš slučajno wince 4.2 verzijo naprave) in zadeva mora delat! zato sem ti tudi jaz preko ZS težil, da mi pošlij screene, ker sem sumil, da nekaj delaš narobe.
- mapo iGO8 kopiraš na SD kartico
- datoteko GpsShell.ini kopiraš na SD kartico (zraven mape iGO8, NE vanjo!)
- datoteko Shell.ini prav tako kopiraš na SD kartico (zraven mape iGO8, NE vanjo!)
Lej kaj me je zmotilo, da sem tako globoko zabrazdal. vsebina Shell.ini datoteke me je zmotila. Nisem očitno razumel logično zaporedje branja
\SDMMC\iGO8\iGO8.exe mislil sem da more biti notri ki je exe mapa ini
Mojim ženskam na Nomadu z winCE 5.0 dela 1.2 brez problema. Probal sem verzijo 2.4 in memory cleaner pa se takoj po zagonu resetira, tako, da ne morem v dodatnih nastavitvah nastaviti-vklopiti memory cleanerja. Memory cleaner naj bi delal na verzijah 2.0 in 2.4. Služil naj bi pri podhranjenih napravah s spominom, da bi Primo deloval tekoče.
Tako Heroja Nomada smo zrihtali, čez dobre 2 uri gre na testi-pot ko pridem nazaj poročam o delovanju.
Ni lepšega občutka ko tako staro skoraj zavrženo stvar človek usposobi, a tega nebi bilo brez vaše nesebične pomoči, še enkrat HVALAAAAAAAA!!!!!
Ravno tega imam, samo ga moram v dodatnih nastavitvah vklopiti. Na Nomadu imam samo zemljevid Slovenije in poi za Slovenijo in seveda vse nujno kar rabimo, da zadeva dela. Takoj po zagonu se resetira.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.