Še ena moja dobra izkušnja z Navigonom.
Preteklih 16 dni sem omenjeno navigacijo ( 2110 ) uporabljal na potovanju po Korziki, še enkrat več se je navigacija izkazala kot dobra, saj je tut na omenjene področju, za katerega so značilne dokaj slabe ceste svoje delo poravljala več kot odlično. Za razliko od soseda v kampu, ki pa je uporabljal garmina in je dejal, da se mu pogosto enostavno izgubi in podobne težave, kar pa se pri meni ni dogajalo. Stvar, ki pa jo želim pograjat oz. pred katero vas morem opozorit pa so te dodatne POI točke iz poiplaza( kampi, plaže,...).
Zakaj?... Pred odhodom na dopust sem kar nekaj dni porabil za preučitev kako naložiti točke na omenjeno napravo, končno mi uspe in ves vesel se odpravim na morje. Na sami Korziki pa ugotovim, da so točke narejene resnično pomankljivo in nenatančno, saj je manjkalo kar nekaj znanih tako plaž kot tudi kampov. Stvar ki pa me je še najbolj motila pa je, da so tudi tisti kampi in plaže, ki pa so bili vnešeni bili nenatančni, skratka vnešene so bile napačne oz. nenatančne koordinate. Tako se nam je zgodilo, da so bile od 4 kampov na Korziki v katerih smo letovali, kar za 3 kampe koordinate nenatančne, tako da so bile vsaj za nas te dodatne točke skoraj neuporabne. Res pa je da je to samo moja izkušnja iz Korzike in ne vem kako je za druge države.
Drugače pa je skupna ocena še enkrat več pozitivna in samo potrjuje mojo pravilno odločitev o nakupu.