Seveda bom prejšnji post podkrepil z slikami, da bo zadeva bolj jasna.
Resda, je Navigon zame eden najboljših navigacijskih programov na tržišču mu manjka ta funkcija o kateri je spraševal uporabnik in sicer, da za svojo pot vpišemo znane koordinate, kot to lahko pri večini programov. Resda malokrat, ampak lahko se zgodi, da imamo za cilj znane samo koordinate brez naslova in v meniju Navigona ni funkcije, kjer bi lahko vpisali koordinate, temveč moramo izbrat bolj kompliciran način in sicer, če imamo cilj nekje v Nemčiji, potem moramo poklikat celo karto, da se nam spodaj izpišejo koordinate, katere iščemo.
Zadeva nam lahko vzame kar nekaj časa, tako da najbolj praktično ni, da pa se, ampak ponavadi kot sem omenil imamo svoje ciljne destinacije kot naslove in ne kot koordinate.
Izberemo točko na karti in se nam izpišejo koordinate, kot vidite na spodnji sliki.
V kolikor želimo početi z temi koordinatami kaj več, kliknemo na zeleno kljukico in odpre se nam meni.
Odpre se nam meni, kjer lahko izbrano shranimo, ali iščemo POI točke v bližini, ter začnemo navigacijo na izbrano točko, možno pa je, da izbrano dodamo na seznam naše že narejene poti. To lahko vidite na sliki spodaj.