Tako je...prej z teleatlasovo karto 2008.10 mi ni našlo mojega naslova doma v Izoli (center)...niti od službe v ljubljani..
Sedaj s to karto od monolita pa mi najde moj naslov v nulo, vse ulice okoli mojega naslova so pravilno poimenovane in oštevilčene...je pa to na primorskem. Koliko sem gledal so tudi krožna križišča čisto VSA vrisana, tudi ta "začasna", ki jih imajo v Kopru in Izoli. Je pa še vedno zanimivo in čudno, da npr NE najde določene številke na Šmartinski cesti v Ljubljani
Halo pa saj to je Ljubljana, to bi ja moglo najt saj je šmartinka ena izmed glavnih cest.
V vasi Seča oz Piran pa najde zelo veliko naslovov in številke so tudi super označene.
Zaključek: Kolikor sem uspel testirat zadevo in preiskati naslove bi rekel, da je pokritsot cest približno 90%. Pokritost številk po naslovih pa nekje 65% - moje mnenje seveda
Je pa vsekakor boljša tale 2009.02 kot pa 2009.10 mar ne?
Primorski konec je zelo odlično pokit
Vsaj več zadev najde, bolj podrobne naslove, res pa lahko upamo, da bodo izdali še kak novejši zemljevid, saj se po mojem trudijo, da bi ugodili uporabnikom
Super je, jaz sem zadovoljen z pokritostjo, me pa zanima kako se zadeva obnaša na avtocestah in podobno.