[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bozog14

Zelenc'
23. dec 2007
2
0
1
mam n95 pa sem garmina gor naredo že 2× vse tak ko piše pa ko ga zaženem začne iskati gps pa nič ne najde. pod system- remote GPS mi ne da mižnosti izbire med Bloetooth GPS in pa Use Attached GPS. ve gdo kaj sem narobe naredo?

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
V mojih navodilih piše da greš s kurzorjem zgoraj, kjer je signal za GPS sprejemnik, klikneš in ko ti prikaže stran daš onemogoči in takrat ti da šele možnost izbire priključenega ali bluetooth GPS-a.
Seveda če si pravilno naredil SW.UNL datoteko.

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Citat:
Uporabnik recaro pravi:
Na STRANI 2 na sredini je še en post, kjer piše da je treba nulo vstavit pred kodo.

Me pa zanima če je komu ratalo na P1i nastavit, da se slika pri Garminu zasuče za 90° v desno/levo (kot neke vrste celozaslonski način wide), ker pri N95 vem da gre to komot nardit.

Ma en prijatelj mi je dejal da obstaja en program Rotate me, ki bi naj to omogočal, vendar dva, ki sem jih snel dol in preizkusil mi na N73 nista delala, kolegu pa sta.

Sumani

Zelenc'
26. nov 2007
9
0
1
Eno vprašanje, ki sicer ne paše čisto v to temo.

Ali kdo ve ali obstaja še kakšen GPS program (iGo ali TomTom), ki bi delal na Symbian - moji Nokii N95.

Sumani

Zelenc'
26. nov 2007
9
0
1
V prejšnjih postih sem videl, da so nekateri razočarani z Garminom XT.
rolleyes-1.gif

Prejšnji teden sem šel smučat v Italijo in me je pripeljal odlično.
cheer.gif
Nisem imel nobenega problema. Ni lepšega kot možgane pustit na pašo, ne pa da stalno buliš v table, da ne boš kje zgrešil.

Moram reč, da je super!!!!
aplauz.gif

pro549

Pripravnik
17. sep 2007
30
0
6
mm72 : imel sem v angleškem jeziku pa še vedno je imel offset. TomTom pa je mogoče grešil za kake največ 5m pa še to dvomim.

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
Pro549 in Monaco:

Dej povejta katere mape imata v XTju in v kakšnih fileih. Pa če pogledata pod nastavitvami katero oznako imata (nastavitve-sistem-oznaka). Pa še katero GPS enoto uporabljata.

Ssavski:

Men na N73 Rotate me dela brez problema, samo ne vidim kje je fora da imaš obrnjeno. Kot prvo je težje za uporabo tako v vodenju kot pri vnašanju podatkov.
Pa tudi drugače ne vem kaj je fora širokih zaslonov pri navigacijah, ker mene zanima kaj je pred mano in ne kaj ob meni in širok zaslon mi to ne omogoča.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
moji občutki pri garminu so zaenkrat mešani, sem se še premalo igral z njim da lahko kaj več rečem. Čakam pa na igo za symbian (ve kdo kaj več?), ker me je na dlančniku vodil čez pol evrope izjemno natančno in brez napak, celo še boljše kot tomtom
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Hm, a je možno da MobileXT nima nikjer prikzano koliko km je še do cilja in ostalih podrobnosti glede poti? Če tega res ni (vsaj jest nisem našel) potem je pri meni izgubil precej točk.

pro549

Pripravnik
17. sep 2007
30
0
6
mrxjs: mape: adria+nt9, datoteki: GMAPBMAP.IMG + gmapsupp.img, Oznaka: WGS84, GPS: Holux-M-1000 (MTK-jev čip)

recaro

Pripravnik
13. dec 2007
31
0
6
Maribor
Fora zakaj bi jaz rad mel obrnjeno sliko je, da bi lahko GSM položo v avtu v predalček, ker mi glih paše noter če je položen.

Če ga pa imam pokončno postavljeno pa mi pri vsakem malo bolj ostrem ovinku odleti kam. Ravno zato se mi pri N95 dopade, da se da to komot spremijat.

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Citat:
Uporabnik recaro pravi:
Fora zakaj bi jaz rad mel obrnjeno sliko je, da bi lahko GSM položo v avtu v predalček, ker mi glih paše noter če je položen.

Če ga pa imam pokončno postavljeno pa mi pri vsakem malo bolj ostrem ovinku odleti kam. Ravno zato se mi pri N95 dopade, da se da to komot spremijat.
Recaro zato se pa dobijo vakuumski nosilci za mobitel, ki ga namestiš na vetrobransko steklo in to je to.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik pro549 pravi:
mrxjs: mape: adria+nt9, datoteki: GMAPBMAP.IMG + gmapsupp.img, Oznaka: WGS84, GPS: Holux-M-1000 (MTK-jev čip)
Pri meni je enako, le da je poleg adriaroute v isti datoteki še adriatopo. GPS imam tudi z MTKjevim čipom, ker je imel Sirf3 zamik, nisem se pa potem šel z vejico igrat...

recaro

Pripravnik
13. dec 2007
31
0
6
Maribor
To sem razmišljal, samo kaj ko mejavam GSMe na 2, 3 mesce. Če bi obstajal kaki univerzalni nosilec za vse bi ga kupo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
valda da obstaja, v mojega gre vse od dlančnika do mini telefonov. Kupil sem ga v bofu, se pa dobijo tudi pri mobitelu, sem jih videl zadnjič!
Če imaš navigacijo spodaj nekje v predalu, je to lahko precej nevarno, ker imaš pogled dol usmerjen in ne vidiš ceste, pri tistem na šipi pa je telefon sredi vidnega polja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.