Citat:
Uporabnik recaro pravi:
Na STRANI 2 na sredini je še en post, kjer piše da je treba nulo vstavit pred kodo.
Me pa zanima če je komu ratalo na P1i nastavit, da se slika pri Garminu zasuče za 90° v desno/levo (kot neke vrste celozaslonski način wide), ker pri N95 vem da gre to komot nardit.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Garmin je čisto solidna zadeva - in dokler ne preizkusiš kaj boljšega, si z njim zadovoljen
Recaro zato se pa dobijo vakuumski nosilci za mobitel, ki ga namestiš na vetrobransko steklo in to je to.Citat:
Uporabnik recaro pravi:
Fora zakaj bi jaz rad mel obrnjeno sliko je, da bi lahko GSM položo v avtu v predalček, ker mi glih paše noter če je položen.
Če ga pa imam pokončno postavljeno pa mi pri vsakem malo bolj ostrem ovinku odleti kam. Ravno zato se mi pri N95 dopade, da se da to komot spremijat.
Pri meni je enako, le da je poleg adriaroute v isti datoteki še adriatopo. GPS imam tudi z MTKjevim čipom, ker je imel Sirf3 zamik, nisem se pa potem šel z vejico igrat...Citat:
Uporabnik pro549 pravi:
mrxjs: mape: adria+nt9, datoteki: GMAPBMAP.IMG + gmapsupp.img, Oznaka: WGS84, GPS: Holux-M-1000 (MTK-jev čip)