[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN 1.del

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Mene pa zanima katera karta je novejša
Garmin City Navigator Europe NT 2008 ali
Garmin City Navigator Europe NT v9.

Hvala

Baksuz

Pripravnik
30. sep 2007
50
0
6
CN Europe NT 2008 je pravzaprav verzija 10 (najnovejši 10.01). Pogledaš lahko v Mapsource-u v Pomoč/Vizitka/Informacije o izdelkih).

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Citat:
Uporabnik lejko pravi:
1.kje jo pa gledas?Oz jo vidis na računalniku?!sicer si pa že tukej odgovoru na 2 vprasanje(mapsurse mas),drugače pa premakni file k ga mas na telefonu in potem posli topo na telefon in spremeni ime fajla in nato stari fajl nazaj na staro mesto
2.če si adriarute namestil prek PC mas mapsurse ze gor,tko da ga ne rabis se enkrat vlečt
Topo karto sem potegnil iz garminove uradne strani.
Mapsourca pa nimam, ker sem adriaroute namestil z mobileXT in nato prekopiral direktno na nokio n95
Nato sem potegnil dol se "MapSource_6141.exe" a se mi ne instalira, ker mi tezi, da nimam previous version of mapsource.
Torej je moje vprasanj se vedno isto:
1. kje dobim "celoten" mapsource software, ce nisem kupec garmina
wink-1.gif

2. kako instaliram topo karto z mapsourcom na nokio

hvala

Sando1

Zelenc'
31. avg 2008
5
0
1
Prosim za pomoč!
Imam Nokia N95 gor instaliran Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition Ver. 4.20.20 as of Jul 30, 2008 nalozene karte:
AR 2.1+ SCG 1.5 (GMAPSUPP.IMG - GMAPSUPP.UNL)
CN Europe NT V9 (GMAPSUP2.IMG - GMAPSUP2.UNL)
Stvar deluje OK!

Sedaj sem nalozil
Bluechart V9.5 (GMAPPROM.IMG - GMAPPROM.UNL)
In pojavi se problem ob zagonu Garmin XT se mi program po par sekundah zapre. Generiram kodo za Bluechart v9.5 ID MAP 254
SW.UN je itak ostal isti ampak stavr ne deluje. Probal sem tudi pustit samo bluechart gori in ga preimenovat v GMAPSUPP.IMG - GMAPSUPP.UNL) pa stvar tudi ne deluje. ko pa bluechart izbrisem pa mi spet dela normalno!
Hvala za odgovore!

unknown

Pripravnik
24. jul 2007
44
0
6
To sem že jaz spraševal, pa žal nisem dobil odgovora. Nekje se dobil podatek, da ta nov BC naj ne bi delal na Symbianu.

Jaz sem rešil tako, da sem BC omejil na nekih 5Mb velikosti. Sedaj mi dela. Kot da bi bilo preveč "kart" (predelov) znotraj BC (ko v mapsource-u označuješ predele).

Čim v mapsource-u izberem za več kot 8-9 Mb, se Garmin noče odpret.

lp

Sando1

Zelenc'
31. avg 2008
5
0
1
Uspelo mi je naložit vse tri karte in stvar deluje super.

AR 2.1+ SCG 1.5 (GMAPSUPP.IMG - GMAPSUPP.UNL)
CN Europe NT V9 (GMAPPROM.IMG - GMAPPROM.UNL)
Bluechart V9.5 (GMAPSUP2.IMG - GMAPSUP2.UNL)

SD card sem vstavil direktno v racunalnik in najprej naložil garmin XT in vse dodatke, nato pa sem v Mapsource označil kompletni jadran in ga poslal na sd card in zgenerilal kodo sw potem pa se za blue chart, adria route un city navigator vendar vse pri isti sw kodi. Nato sem vstavil karitco v telefon in zagnal garmin. Karta Bluechart je super delovala. Nato sem ugasnil tel in dodal se ostal dva karti. In sedaj dela vse normalno

unknown

Pripravnik
24. jul 2007
44
0
6
No to je po mojem še edina varijanta, ki je nisem probal. Čeprav mislim, da sw koda ne vpliva na generiranje kod za karte.

Drugače pa tudi jaz vstavim SD direktno v PC (je hitrejši prenos).

Prosim povej mi, katero verzijo garmina XT, mapsource-a in OS imaš.

Hvala
lp

unknown

Pripravnik
24. jul 2007
44
0
6
Citat:
Uporabnik Sando1 pravi:
Garmin Mobile XT 4.10.60 S60
Mapsource 6137
Operacijski sistem Symbian S60 3rd edition

Hvala za odgovor. Mogoče mu pa verzija mapsource-a ne odgovarja (imam namreč starejšo).

lp

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
jaz pa sem naložil topo gor na nokio n82 in mi ob zagonu aplikacije garmin xt javi da ne najde gps naprave.
V nastavitvah sem tudi namestil na priključeni gps in ga ne najde.
Kaj naresti

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
zadnji;
Zamima ne če je kaka razlika v verziji (katera je novejša)
Tale ki je opisana tule na alterju ali tale
Po tej sem imel naložen garmin do servisa. Zdaj moram vse ponovno inštalirat.
Pa me zanima katera je ''ok''