[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN 1.del

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Nova ni je pa najnovejsa
wink-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Tudi jaz sem ga naložil na N95, pa mi ne dela. Nariše neke čudne znake čez ekran. Sem vrnil nazaj na 4.20.20 in je vse spet v redu.

rista

Zelenc'
21. jul 2008
1
0
1
Na N95 imam gor že prejšnjo verzijo, a je za ta novo (XT 5.00.00) potrebno vse znova gor naložit (vse zbrisat in nanovo inštalirat) ali se naredi samo update ?

Boss_7

Zelenc'
27. sep 2008
1
0
1
Mene zanima če za teleon Sony Ericsson P1i obsataja še kak drug gps kot wayfinder npr garmin ali kaj podbnega? (probal sem naložiti že garmina pa mi ni šlo napisalo je da telefon ne podpira tega programa)

prosim za hiter odgovor
Hvala

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Bi mi lahko kdo dal link do najlazjega in najhitrejsega postopka instaleranja Garmina XT 5 in SLO karte? 22 strani se mi sedaj ne da brati... Hvala!

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ok, sem namestil Garmin XT 5 verzijo z Blinka.
Kako sedaj usposobim AR 2.10?
Nasel sem samo update file...
Ali se da font spremeniti v manjsi(nekje se ne vidi crk)?
Ce sem zbral slovenscino in slo jezik, mi ni treba nic dodatnega naloziti?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Imam par težav z novim XT-jem. Telefon je Nokia E71.

1. Downloadam v5 iz Garminove strani.
2. Odraram.
3. Presnamem .sis file in ga zaženem na telefonu.
4. Presnamem vsebino /Garmin direktorija iz RAR-a na spominsko kartico (prva težava... direktorija "Garmin" ni na spominski kartici... sicer ga vseeno ustvari in aplikacija se zažene).
5. Zaženem aplikacijo in začne težit, da bi vklopila BT, čeprav imam vgrajen GPS.
6. Naložim Adria Route.
7. Presnamem oba *.UNL file-a z ustreznimi znaki noter.

Rezultat - na najde ne zemljevida in ne vgrajenega GPS. What am I doing wrong??

Hvala!

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Govorim na pamet ,ker nimam symbiana ,si mogoče se zmotu pri vsebini UNL?Pa ti napise no map?(probej mal povečat-),pa pri prvem zagonu najbrz isto velja kot pri N95 ,da je treba bit na odprtem

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hmm... dvakrat sem preveril vsebino. Pa dejansko napiše no map in zoom ne dela.

Poleg tega niti ne morem nastaviti, da bi uporabil kar vgrajen GPS.

gerksica

Zelenc'
6. okt 2008
1
0
1
jaz imam problem na N73. Ko instaliram XT in ko ga zaženem mi ne najde GPS sprejemnika , čeprav ga imam blizu in je vključen. Datoteki SW.unl in GMAPSUPP.unl so narejeni in je instaliran del zmljevida Adriarute. Ponuja samo, da je dovoljena povezava z napravo garmin GPS

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Popolnoma enaka situacija.... ne vem, kaj je narobe.

A je treba prvo inštalirat 4.0 in potem nadgradit? Jaz sem kar začel s 5.0...

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Vsi problemi so okoli unl datotek....če lahko "unl" datoteko spreminjaš z beležnico brez da spremeniš končnico...potem ni "unl" ampak "txt".
Dugače pa ti svetujem, da se držiš navodil inštalacije, se pravi, da zaženeš inštalacijo na računalniku z priključenim telefonom na računalnik in slediš navodilom in ne copy/paste map...dela ampak........ Enako z dodatnimi datotekami (jezik, govor...)