[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN 1.del

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
Lejte lahko me opluvate,žalite pišite kar hočete,jaz sem nad inštalacijo na SE p1i obupal,vse sem naredil kot ste napisal,aplikacija se zažene,odklenit se pa ne da,zgeneriral sem že najman 50 x pa ni prave kode za odklep,poleg tega v setupi ni možnosti za hge 100,notranji gps,sama aplikacija dela.Meni je vseeno kaj imam gor sam da bi mi špilal,zato bi potreboval nekoga,ki bi mi to urihtal,ker kot sem že napisal jaz sem obupal,a je kdo blizu trbovelj,pripravljen za pomoč,ali pa vsaj tam do LJ,CE,,je pa tudi res,da se moja hčerka bolj spozna na Pcje kot jaz pa tud ona nima veliko znanja.Če bi mi kdo to urihtal,naj me kontaktira na privat.Hvala za pomoč.

Dejan

Zelenc'
27. nov 2007
3
0
1
Imam problem s prenosom POI točk in poti iz MapSource v Garmin XT na Nokia E50 (S60); in sicer vse točke so zamaknjene za okrog 100km JZ. Navigacija (bluetooth GPS) deluje brezhibno (točnost same navigacije ni problematična - je popolnoma natančna), moteče je le da ne morem že vnaprej pripravljene poti (in vse vmesne točke) na računalniku preprosto prenesti na mobitel v Garmin XT.

Pozna mogoče kdo kakšno rešitev?

ripper

Zelenc'
30. jan 2008
2
0
1
Pozdrav.
Spet se mal oglašam,ker rabim malo pomoči. Imam nokio n95 8gb in naložen garmin .vse mi dela bp.
sedaj pa moram to zrihtat še kolegu.On bi pa rad imel gor tudi navtično karto jadrana.Zanima me ali to karto dodam enako kot CT in AR ?(vse kode v eno vrsto)
In tudi katero karto mi priporočate ,kje bi jo dobil in seveda kje dobit card ID zanjo.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč

ripper

Zelenc'
30. jan 2008
2
0
1
hvala za hiter odgovor
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Imam N73, inštaliran garmin xt in karto AdriaROUTE_2.00_MobileXT, slovensko glasovno vodenje.
šel sem že čez vse nastavitve mljonkrat in men se zdi vse vredu, vendar še vedno mi ne dela navigacija.

Primer:
klik na WHERE TO + adresses + slovenija + mesto (spell city) + ulica + hišna št
potem klik na gumb GO! in mal počakam da se poveže in izriše pot.
No tukaj se začnejo težave. Pot je morda pravilno izrisana, vendar vodenje ne dela. Karta stoji pri miru in ravno tako puščica. Teta se je enkrat celo oglasla naj zavijem in to je bilo vse. Puščica stoji kr nekje zraven ceste.

iz tom-toma sem vajen, da se vsak "meter" ki ga prevozim neki premika, da točno vem kje sem, tukaj pa mi vse miruje.
Kaj delam narobe, kako popravim?

A prevod v slo jezik, se da dobit tukaj, al je slučajno ne legalno?

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
predlagam ti, da še enkrat naložiš celo stvar in to iz računalnika (se pravi zagon setup.exe)

1. GMXT
2. dodatne filetke
3. c/p sw.unl in gmapsupp.unl
4. zagon inštalacije v telefonu
5. in bi zadeva mogla delat sej če si si potegnil z uradne strani dol support files, je tudi "slovenščina" notri

jura

Zelenc'
8. dec 2007
11
0
1
42
Pozdravljeni.

Mene zanima, če mi lahko kdo iz okolice novega mesta inštalira garmina na nokio N95. Jst se matram že cel teden, pa mi ne gre in ne gre.
"Za dober dnar"

Prosim za pomoč.

Lp

aibo

Zelenc'
11. feb 2008
7
0
1
za mavrico
jabuk.org
Citat:
Uporabnik jura pravi:
Pozdravljeni.

Mene zanima, če mi lahko kdo iz okolice novega mesta inštalira garmina na nokio N95. Jst se matram že cel teden, pa mi ne gre in ne gre.
"Za dober dnar"

Prosim za pomoč.

Lp

jaz sem iz okolice novega mesta.

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Mene pa zanima, kam se shranjujejo polozaji, ki jih jaz shranim v navigacijo. Se pravi tisti, ki so v rubriki "Moji polozaji" in kako se jih spravi v recimo Mapsource?

jura

Zelenc'
8. dec 2007
11
0
1
42
Pozdravljeni.

Zdele mi je ratalo usposobit Garmina na Nokiji N95 8GB. Sem se matral cele tri ure (skoraj). Vse lepo dela, razen satelite pa tako počasi išče. Zakaj?
Uglavnem, hvala vsem na forumu za tako izčrpne podatke. Tako se lahko človek marsikaj nauči.

Lp,
Jura

jura

Zelenc'
8. dec 2007
11
0
1
42
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Pa ker verjetno nisi bil zunaj ko si iskal satelite.

Bil sem zunaj, pod milim nebom. Mogoče je treba nastaviti nastavitve kako drugače.
Kako pa vam, ki imate N95 8GB, najde satelite?
Če kdo ve, naj napiše, se priporočam.

Lp

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
pa maš odprt telefon? kr če imaš zaprtega pol ali zelo slabo vleče ali pa sploh ne.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Jaz na N95 vedno tako naredim da grem najprej v original aplikacijo in ko se tam poveže, potem šele zalaufam garmina. Pa do sedaj ni bilo težav. Res pa je da si ne lastim tega telefončka in ne vem kako je v normalni uporabi.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ko je tista opcija na n95 vklopljena v nastavitvah kot je primus napisal, zalaufam garmina not v sobi blizu okna in se takoj poveže z sateliti. ko pa ni bla pa je rabil več kot 10 min
17758-icon_confused.gif