Živjo!
Prebral sem celo temo vendar nisem našel odgovora, ki bi mi pomagal rešiti moj problem. Zanima me kakšna bi bila najboljša varianta nalaganja dveh različnih map (AdriaRoute 2.0 in City Navigator Europe NT 2008)? Trenutno imam narejeno tako, da sem najprej naložil z MapSourcem mapo AR in jo nato preimenoval v GMAPSUP2.IMG + koda za to mapo v GMAPSUP2.UNL, nato pa sem naložil še mapo Europe (ne celo) in pustil ime takšno kot ga Mapsource sam naredi, se pravi GMAPSUPP.IMG + kodo naložil v GMAPSUPP.UNL. Ko v programu pogledam naložene mape mi obe prikaže pravilno in me ne opozarja da kode niso prave. Če hočem narediti ruto, pustim da mi najprej določi pozicijo kjer sem in pozicionira me točno tam kjer se nahajam. Ko dam da mi izračuna ruto v katero od držav, ki so iz mape Europe, mi natančno vse izračuna (prikaže mesta, naslove, itd..), problem pa nastane če hočem izračun rute po Sloveniji (za ostale države v AR nisem poizkušal). Takrat mi namreč ne najde naselij, niti naslovov v Sloveniji (čeprav so na mapi ko jo pregledujem s kurzorjem vrisane). Poskusil sem izklopiti mapo Europe, vendar ni pomagalo. Mi lahko mogoče svetuješ kako bi lahko poimenoval datoteke .img in .unl, tako da bi izračunaval rute tudi v Sloveniji? Sem že prej inštaliral na drugem telefonu samo AR 2.0 in dela brez problemov, hitro preračunava nove rute, najde mesta, naslove itd.
Hvala za odgovor, LP