[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN 1.del

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Pa še kratka navodila za posodobitev:

1. Prenos zadnje verzije (nej bi bla tajvanska) TUKAJ

2.Raspakiraj vse. (če javi napake...nima veze.

3. Priključi telefon na računalnik in skopiraj mape: Garmin, private, Resource in sys na kartico telefona.

4.Odstrani telefon...počakaj ca. 30 sekund in uporabi "Upravitelja datotek" za inštalacijo programa, ki je v: x:\Garmin\Apps\Symbian\Res\GarminMobileXT.sis

5.Po končani inštalaciji se NE SME ZAGNATI program, temveč se telefon spet priključi na računalnik in mora pobrisati določen fajl, da dobimo jezike nazaj...Izbrisati je potrebno "gmsup", ki pa je v: Garmin\Apps\Symbian\Res

6.Sedaj se lahko zažene program.

Moram še povedati, da je dobro, da se vse karte, unl datoteke prej premakne iz mape Garmin, da nebi slučajno zginile...ne vem, jest sem to prej naredu.

Evo tkole...upam, da bo komu prou pršlo.

Nazadnje urejeno:

bani

Zelenc'
21. feb 2008
6
0
1
inštaliral sem garmin mobile na se p990i. vse je šlo gladko odklenil, ustvaril mape s kodami glede na kodo, ki sem jo prepisal v garminu vizitka. prenesl adriaroute 2.0 iz map souraca, kjer mi javil nobene napake, karte ni gor. prenesel garmin adria route mobile img file v garminovo mapo. mape na garminu ni. največji problem pa je da mi nikakor ne zazna bt gps Wayfinder in mi piše da dela samo z garminovim gps. Prosim za pomoč!

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Zadevi se NI TREBA prej povezati z GPS-om, da odklene mape...
Če zaženeš garmina in pogledaš zemljevid, ti napiše desno spodaj "No map", ker ne ve, kje si. Če pa greš poiskati kakšno lokacijo (preko "Kam?"), potem ti tisto lokacijo najde BP. Ko pogledaš zemljevid te lokacije, pa ti tudi pokaže lokacijo z višine 1200km, kar pa spet nič ne nariše in moraš s tipko 3 malo pozumirati (na npr. 2km višine), da ti nariše kakšno mapo.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Kakšna je ona 3-mestna koda mape City Navigator Europe 2008?
Včeraj sem namreč v MapSource naložil AR 2.0 in CN EU 2008, poklikal sem mape, ki jih hočem prenesti na kartico (komplet AR + Avstrijo, nekaj Italije in nekaj Nemčije iz CN 2008 - vendar brez bivše YU). Ko sem prenesel na kartico, mi je za EU delalo BP, ko pa sem hotel iskati po Sloveniji, mi je pa najdel samo Ankaran, Ajdovščino in nekaj na Z*.

Po moje imam vpisano napačno kodo v Gmapsupp.unl. Ali je kaj drugega?

BobeQ

Zelenc'
22. feb 2008
5
0
1
Je uspelo komu namestiti GARMIN XT na Nokio 6680. Problem nastane ko hočeš namestiti datoteko GarminMobileXT.SIS ker javi da je pokvarjena. Poskusil sem z različnimi verzijami pa ne deluje. Pomoč?

BobeQ

Zelenc'
22. feb 2008
5
0
1
Če poskusim prenesti vsebino .exe datoteke ki jo ročno razpakiram ne gre - prenašal sem s pomočjo raziskovalca, kjer se vidi vsebina kartice ki je v telefonu (seveda ustvari to možnost nameščen PC Suite). So namreč dve mapi (Garmin in Sistem) in mi javi da mapa Sistem na kartici že obstaja. Če pa prenesem samo mapo Garmin pa v telefonu ni videti nobene spremembe. Ne morem pa namestiti s pomočjo setup.exe ker res nimam card readerja. Bi potem šlo če dam kartico v card reader?

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Odkrito povedano ne vem za tvoj telefon,ampak na moji N70 sm mogu vse prek readerja narest drugače ni slo,če sm hotu kakorkoli namestit prek telefone ni slo,tako kot pri tebi.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Vsaj pri meni je bilo tko
wink-1.gif

BobeQ

Zelenc'
22. feb 2008
5
0
1
Sem poskusil s card readerjem in sem lahko namestil najnovejšo verzijo ki je na garminovi strani 4.10.60. Sem pa prej posodobil firmware na telefonu. In aplikacija sedaj deluje. Moram še karte gor spravit ampak po moje ne bo nobenih težav več.

Gladiac

Zelenc'
5. dec 2007
26
0
1
Smlednik
Pozdrav!

Mene pa nekaj zanima... Na e65 sem naložil xt in mape vendar v mapsorsu je mareda na telefonu je pa ne najde.
Ali so potrebne še kakšne nastavitve?

Hvala

Če sem zgrešil temo se opravičujem

BobeQ

Zelenc'
22. feb 2008
5
0
1
Je poskusil kdo naložiti več kot tri karte v telefon oz. Garmin. Tri gredo če jim po nalaganju ustrezno preimenuješ (gmapprom.img, gmapsupp.img in gmapsup2.img). Kaj pa če bi hotel naložiti še četrto karto? Ne želim pa nalagati več kart v en img ker je potem vedno pri nadgradnjah potrebno nalagati obe karti ki sta v enem img. Poskusil sem z preimenovanjem v gmapsup3.img in gmapsup4.img vendar ne deluje. Naložen imam namreč ze CN9, AR2.0, SCG1.5. rad bi naložiš še TOPO SLO in CRO. Help?

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
gmapbmap.img

Ponavadi karto, za katero želimo, da bi imela prioriteto poimenujemo tako kot sem ti zgoraj napisal. B označuje base map ali po slovensko osnovna mapa.