[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN 1.del

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
logično a-gps dobiva podatke iz omrežja dočim gps rabi skoraj vidno linijo z satelitiLPWWY
pozdrav.gif

alal

Zelenc'
19. avg 2007
23
1
3
Kaj komu deluje prenos shranjenih poti (sledi) iz telefona v Mapsource.

Na dlančniku deluje vse OK le telefon mi vrže takoj napako. Sem tudi poizkušal posneti datoteko garmin_strk.nvm iz telefona na dlančnik in jo od tam presneti vendar po opravljenem prenosu javi napako. Očitno nista datoteki popolnoma enakega formata. Direktno iz čitalca kartic tudi ne deluje.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
ali ima xt verzija tudi funkcijo označevanja/odznačevanja kart v rabi, ker je ne najdem pod kompleti zemljevidov ni nobenih okenc pred kartami za označevanjeLPWWY

Nazadnje urejeno:

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Ima! Greš na Orodja -> Uredi moji podatki -> Kompleti zemlj. Ko si tam pritisni gumb "Mapsource".

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
ja saj to je problem, ker mi ne ponudi nobenega mapsourca pod kartami-edino moram povedati, da imam pod kartami pod točko 1.basemap 2.AR če je mogoče v tem težava ne se jezit se šele privajam na garmina- sem navajen tomtomaLPWWY

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Izbire ti ne ponudi takrat, ko imaš naloženo le eno kartografijo, kar AR tudi je (ni možno omogočat/onemogočat posameznih držav v okviru ene kartografije). Če imaš naloženih več kartografij pa izbire nimaš pomeni, da niso odklenjene.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
imam še eno vprašanje čemu služi funkcija - izberite prvi vogal območja/izberite drugi vogal območja, če lahko kdo na hitro razloži, tnxLPWWY
redface-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.957
6.574
113
res nisem vsega brala, bolj na hitrico preletela, vendar našla odgovora na moje vprašanje nisem:
Ali je možno in kako načrtovane poti narejene v mapsourcu nekako prenesti v Symbian telefon? namreč ko jaz tam gori kliknem prenesi v napravo in jo izberem, je lepo videti kot da jo prenaša in jo kao uspešno prenese, a v telefonu je ni nikakor najti. kje pa so drugače te poti? se jih da kako "ročno" prenesti, če že ne preko mapsourca?

Nazadnje urejeno:

MC18

Zelenc'
17. maj 2008
2
0
1
Je kdo, ki zna instalirati tole zadevo na SE P1I iz Celja, saj sem jaz izgubil že vse živce in bi prosil, če mi lahko pomagate.

Prosim odpišite mi na mail: nejc.zdovc@gmail.com

Hvala

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
ksz.
a je komu uspelo to spravt na P910i ?
na nokio nisem mel nobenih problemov na P910i pa ni varjante....

1. varianta ki sem jo probal...
naložil preko telefona in poizkusil zagnati inštalacijo na telefonu...no go. ( teži da nima viewerja za *.sis fajle )
2. poizkusil inštalirat v winsih preko kabla.....no go...pri 910i ni možna povezava kot card reader...
3. naložil preko Card Readerja.....no go...sicer do konca inštalira kot da je vse vredu...ko dam kartico v telefon...so mape vse...samo ni bližnice niker za garmina...ko spet poizkusim zagnati inštalacijo...dobim enak problem kot v 1. točki...

kakšna ideja ?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.957
6.574
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
res nisem vsega brala, bolj na hitrico preletela, vendar našla odgovora na moje vprašanje nisem:
Ali je možno in kako načrtovane poti narejene v mapsourcu nekako prenesti v Symbian telefon? namreč ko jaz tam gori kliknem prenesi v napravo in jo izberem, je lepo videti kot da jo prenaša in jo kao uspešno prenese, a v telefonu je ni nikakor najti. kje pa so drugače te poti? se jih da kako "ročno" prenesti, če že ne preko mapsourca?

a ne veste, a me samo nočete v slabo voljo spraviti?
confused-1.gif

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
imam še eno vprašanje saj je že bilo nekaj govora o tem pa vseeno, ali je že kdo ugotovil zakaj se avtonomija baterije tako zmanjša pri naloženem garminu xt seveda brez uporabe navigacije, da ne bo pomote ker prej ko še nisem imel gor app. mi je telefon z lahkoto zdržal z malo uporabe(e-61) 5-6 dni, zdaj me pa zvok za prazno baterijo začne opozarjati že po dveh dneh, pa čeprav telefona nisem skoraj nič uporabljal, garmin-navigacije pa sploh ne-izklopljenaLPWWY
sprasujem se.gif