Rahlo of-the-current topic, ampak vseeno še moj primer, če kdo slučajno išče kakšno potrditev:
Na HTC TyTN II imam nameščen Garmin MobileXT in na 4GB micro SD imam samo skopirani karti Europe City Navigator NT 2008 in AR 2.0, v istem folderju še sw.unl in dela brezhibno (hvala vsem za izčrpne info. na forumu).
POI pa moraš namestiti s POI Loaderjem na sam device (v folderju Garmin na internem spominu ti naredi novo mapo "Poi") in ne na kartico. Tako sem namestil zadnje SLO POI s foruma in mi delajo in opozarjajo tako v AR kot v Evropi 2008.
Pod KAM in --> ..Dodatki najdeš nameščene custom POI-e.
Preračunavanje rute:
- AR skoraj ne uporabljam, razen, ko rabim kakšen tovarniški poi (banka, restavracija, firma...) ki jih ima AR malo morje, CN 2008 pa seveda za Slovenijo precej manj. CityNav. 2008 preračunava novo ruto max. 3 sekunde, AR pa ima težave, sploh AR 2.0 - včasih preračuna takoj, včasih pa te kar pelje po vzporedni poti, ruta pa je označena drugje, potem pa se mu totalno zblede. Tako da: če rabiš kakšen fabrški POI, ga najdeš pod AR, shraniš, izklopiš AR in navigiraš do tja s CN 2008.