[NAVIGACIJA] Garmin Mob Xt odklenjen za PPC 1.del

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Kera nova verzija-napiši številke,oziroma kakšen krajši opis ali pa link da se ve o keri verziji je govora. Ni dovolj samo napisat nova verzija.
write.gif

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
ja ta nova verzija hitre dela s karto Adriaroute, ki je v prejšnji verziji rabila mega dolgo za preračun poti, če si zapeljal mimo...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A se mogoče komu sanja zakaj mi z lepega ko hočem Garmina na dlančniku zagnat napiše: The system is low on memory. Please free some memroy and restart the application. Fora pa je v tem da nisem nič instaliral, vse kar je sem en dokuement gledal v PPC Wordu... Hvala

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Resitiral dlančnik 20x namanj uninstaliral dol neko nesnago tako da zdaj mam 20MB free pa vseeno ne gre! Nimam tukaj card readerja bom potem poizkusil na novo namestit...

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No zadeva rešena... Hard reset dlančnika in zdaj dela kot urca! Je verjetno bil že čas za ta hard reset, že odkar bil dlančnik nov kupljen ni bil hard resetiran tako da po 4 letih ga očitno nekaj zmedlo
smile-1.gif

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja saj.. Odvisno koliko in za kaj ga uporabljaš! Saj pravim moj je res kot nov.. Zelo zelo malo uporabljen tako da mi je škoda novega kupovat, ima vse kar imajo veliki :D Moti me edino mogoče da ne morem teh novih Windowsov gor dat, da ne podpira še ima 2003.. Gre pa za rx3715!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
To tako ali tako, sploh ne bi bilo razlike SAMO za navigacijo! No saj če dobro pogledam za druga pa ga tako ali tako ne rabim
smile-1.gif

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Vprašanje; na PPC mi je danes kar na lepem, ko se hočem zlogirat na Garmin XP PPC, zalaufa začetni prikaz, nato me pa kar na lepem ven vrže v Main Menu in napiše LOGERRO. Ima kdo kako idejo, kaj bi lahko bilo ? A je kakšna potekla serija .... ??

Yagi-san

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Imam HTC Tytn II in na njem zadnjo verzijo Garmin XT-ja. Nastavljeno imam, da je GPS interni ampak mi ga nikakor ne zazna. Neprastano piše "preverjanje priključenih naprav" potem pa prekopi na GPS intermediate driver. Pod serijsko enoto GPS mi najde COM4 in COM7 port. Ampak na nobenem ne deuje.

Kakšen nasvet kaj naj naredim, da mi najde interni GPS?

Edit: Zanimivo opažanje. Takoj po softresetu mi najde v momentu interni GPS. Ko program zaprem in še enkrat odprem pa ne več. Torej do naslednjega softreseta...

Nazadnje urejeno:

josip_broz

Pripravnik
27. apr 2008
73
0
6
Maribor
Samo nekaj me zanima. Zakaj tako tiho govori med navigacijo da nič ne slišiš pa mam vse zvoke na ful. Še radio v avtu moreš sklopit da kaj slišiš... Ve kdo rešitev ?