Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Potem ne moreš nič, razen v civilno tožbo proti tej starejši osebi.
Pa verjetno so imeli overjeno pooblastilo, drugače prepis nebi bil možen.
Ne, sem precej prepričan, da je šlo za nateg (lahko v dogovoru s fizično osebo prodajalcem) s strani pravne osebe.Citat:
Verjetno je šlo za komisijsko prodajo alpa je ta prodajalc dobil avto v menjavo (račun).
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Citat:
Kupoprodajno pogodbo maš od koga?
Kupoprodajno pogodbo imam od neke starejše gospe. Nikoli je nisem videl. Niti ne na prepisu. Kasneje sem po telefonu govoril z njenim možem. No, vsaj tako on pravi, da je. Tudi njega nisem videl.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
To se pa na tej strani Trojan že ne more dogajati...
Sicer pa meni vse skupaj malo smrdi.
Kot prvo nevem zakaj ima model avto odjavljen, saj tehnično z njim nič ni narobe?
Kot drugo, trdi, da je dobil pisno garancijo na kilometre in nekaramboliranost, ampak na listu ki ga pokaže kamera je na roko pisan garancija zgolj na nekaramboliranost. Sodeč po njegovih besedah pa so na uradnem servisu ugotovili nepravilne kilometre in ne tudi nekaramboliranosti, vsaj omenil izrecno ni tega...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ne, jaz bi tak avto pred nakupom peljal na uradni servis.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kot prvo nevem zakaj ima model avto odjavljen, saj tehnično z njim nič ni narobe?
Kot drugo, trdi, da je dobil pisno garancijo na kilometre in nekaramboliranost, ampak na listu ki ga pokaže kamera je na roko pisan garancija zgolj na nekaramboliranost. Sodeč po njegovih besedah pa so na uradnem servisu ugotovili nepravilne kilometre in ne tudi nekaramboliranosti, vsaj omenil izrecno ni tega...
Ker bi ga rad vrnil? Ti bi ga verjetno uporabljal in vmes (po moznosti se metal denar v njega) in potem dokazoval kaj je bilo narobe ze v zacetku?!
Sicer je pa verjetno pecen. Oni garantirajo za sebe, karkoli ze "garantirajo". Tudi dejansko lahko samo to garantirajo. Oni niso vrteli kilometre ,ker je to storil ze nekaj let nazaj. Dvomim da bo lahko dokazal da so oni to vedeli. Razen ce so to storili se 1x pred prodajo in se javi bivsi lastnik.
Avto lahko zamenja 10 lastnikov in potem vse greha za nazaj obesiti AH je ...
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ker bi ga rad vrnil? Ti bi ga verjetno uporabljal in vmes (po moznosti se metal denar v njega) in potem dokazoval kaj je bilo narobe ze v zacetku?!
Sicer je pa verjetno pecen. Oni garantirajo za sebe, karkoli ze "garantirajo". Tudi dejansko lahko samo to garantirajo. Oni niso vrteli kilometre ,ker je to storil ze nekaj let nazaj. Dvomim da bo lahko dokazal da so oni to vedeli. Razen ce so to storili se 1x pred prodajo in se javi bivsi lastnik.
Avto lahko zamenja 10 lastnikov in potem vse greha za nazaj obesiti AH je ...
Kupec je kupil avto od njih in oni so mu "garantirali" da je vse tipitopi z kilometri in da je nekaramboliran. Oni pa naj tozijo nato AH kjer so oni kupili avto.... Tuki mislim da je tozba dobljena je pa res da bo trajalo...
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
http://m.24ur.com/novice/slovenija/kupil-rabljenega-bmw-ja-in-kmalu-spoznal-da-je-bil-prevaran.html