Nategatorji !!!!

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Zakaj pa ne? Saj niso na operativca le BMW-ji, AUDI-ji in Mercedesi ....
wink-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Takšnega avta jaz pa ti ne morema kupiti pri lizing hiši. Tak da to varianto pozbi.

Tak avto se kupi tako da se čaka z denarjem v roki. Ko pride šansa se vsedeš v avto in ga greš kupit. Pomaga če poznaš koga na uradnem servisu, vsekakor pa rabiš denar in čas (potrpljenje). Prodajo se v enem dnevu, teden dni kasneje pa se na avtonetu prodajajo za jurja ali dva več. Avti so večinoma redno servisirani, če je kaj za popravit se popravi preden gre v prodajo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.402
5.682
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
za AvtoMIK sem slišal da ne vrtijo kilomterov in da pri njih kupljenimi avtomobili ne delajo večjih težav.
Če jih pa popimpajo za prodajo pa tudi ok kar se mene tiče (dokler gre samo za kozmetične popravke).

jaz sem mel od avto mik 6 let avto. in ni blo problemov.

NoNam3

Zelenc'
20. okt 2014
5
0
1
Je že kdo kupoval avto pri AVTOCENTER DI-rect, d.o.o., izgledajo mi neki šmuglarji, sem si ogledoval enega golfa, tega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8874027&show=1&avto=

pa če bolje pogledam slike, vidim na avtu cel kup napak (poškodba prednjega levega blatnika, ki je razvidna samo na eni sliki, madež pri zadnji luči... in ni nepoškodovan ko zatrjujejo v opisu, mi kar nekak ni da bi si ga šel v živo pogledat

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Za tak denar dobiš konkreten nov avto. ne pa 5 let starega golfa s 165k prevoženimi...

alter mode off

NoNam3

Zelenc'
20. okt 2014
5
0
1
iščem pa dizla 2.0 letnik pa nekje od 2010 dalje, ne sme biti coupe, lahko je karavan ali limuzina, nemška firma, BWM, Audi, VW ali Opel

Podobne teme