Nategatorji !!!!

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
To je sicer res, tudi če bi pisalo "odliæan", bi držalo.
grims-1.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
še tole: moj bivši avto na linku ima zimske gume letnik 2007 s cca 1,5 mm profila.
smile-1.gif
Drugače pa je odliæan, mAjkemi!

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Ne gre za nateg, ampak kot zanimivost skozi koliko rok gre en avto, preden zamenja lastnika. Tale je res avgusta prišel z lizinga nazaj k debevcu (tam sem ga jaz gledal, cena je bila 13,5k), ampak preden je prišel k temu prodajalcu, ki ga prodaja sedaj sta ga vmes še dva prodajala. Cena pa vsak teden druga. Avto je drugače po moji oceni ok. Pa še nekaj takih touranov je gor.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.a...ski%20%A4%20...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A to da v kratkem času zamenja nekaj lastnikov/ prodajalcev, cena pa vsakič višja? Niiič, prav niiič...
stupid-1.gif
kaj misliš, a?

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Nateg je že cena (15k za avto nižjega-srednjega razreda z blizu 150k km), ampak če je pa fauve, no...
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
roberto a si ti kdaj razmislil, da morda pa prodajalci sodelujejo? pač si "menjajo" robo... če gre cena gor to NI NATEG! nateg bi bil, če bi šli kilometri dol, opisi se spreminjal...

ampak hej... če nekdo hoče zaslužit 100€ je že nategun...

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
od koga pa kupiš?

Od avtohiše, ki ima neko ime in ima zraven novih tudi rabljene avte.
"Splača" se od kakih leasing hiš, pa sodeč po informacijah bi verjetno zaupa AvtoMIK, mogoče še kakšen pooblaščeni servis, kjer se da dobit relativno ohranjeno vozilo od nekoga ki je menjal staro za novo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
od koga pa kupiš?

Od avtohiše, ki ima neko ime in ima zraven novih tudi rabljene avte.
"Splača" se od kakih leasing hiš, pa sodeč po informacijah bi verjetno zaupa AvtoMIK, mogoče še kakšen pooblaščeni servis, kjer se da dobit relativno ohranjeno vozilo od nekoga ki je menjal staro za novo.
Od lizing hiše ne bi nikoli avta kupil Oseba, ki ni imela denarja za odplačevanja lizinga je tudi vzdrževanju namenila bolj malo dnara (pravzaprv nič). Tak da pri takih avtih še olje ni zamenjano.
smirk-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:

pa sodeč po informacijah bi verjetno zaupa AvtoMIK, mogoče še kakšen pooblaščeni servis,

Če je to mišljen AvtoMIK v Kopru, ne vem, od kod pozitivna hvala o njih. Meni je prišlo na uho ravno obratno - da naj bi uvažal zmahane (obtolčene, razbite) avte od lizing hiš, ki naj bi jih vozil rihtat v kleparsko delavnico pod Škofijami pri Kopru. Med kleparsko-ličarskimi popravili naj bi se nekateri avti na dvigalih tudi vozili v rikverc ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
alfabet tko nekak se ustvarja "dodana vrednost"... obtolčene popraskane avte popraviš pa jih prodaš.

sej če je dobro popravljenoni problema...

o vrtenju kmpa ne bi sodil...

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
za AvtoMIK sem slišal da ne vrtijo kilomterov in da pri njih kupljenimi avtomobili ne delajo večjih težav.
Če jih pa popimpajo za prodajo pa tudi ok kar se mene tiče (dokler gre samo za kozmetične popravke).

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Med kleparsko-ličarskimi popravili naj bi se nekateri avti na dvigalih tudi vozili v rikverc ...

To je žal nemogoče. Če sta pogonski kolesi v zraku, se eno vrti naprej, drugo pa nazaj.
Kot drugo (tudi če bi delovalo) pa mislim, da se tak način nikomur ne bi izplačal, saj bi za vrtenje dostojnih kilometrov porabil več denarja za gorivo, kot je vreden avto. Pa pustimo, da bi morali biti na dvigalu nekaj mesecev.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Med kleparsko-ličarskimi popravili naj bi se nekateri avti na dvigalih tudi vozili v rikverc ...

To je žal nemogoče. Če sta pogonski kolesi v zraku, se eno vrti naprej, drugo pa nazaj.
Kot drugo (tudi če bi delovalo) pa mislim, da se tak način nikomur ne bi izplačal, saj bi za vrtenje dostojnih kilometrov porabil več denarja za gorivo, kot je vreden avto. Pa pustimo, da bi morali biti na dvigalu nekaj mesecev.

Mislim da je bila to zgolj prispodoba za previjanje kilometrov, ne da dejansko vozijo v rikverc.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
a lizing hiše majo SAMO zarubljene avte al kaj?

svašta kere tle pišete
smile-1.gif
Kaj pa mi morajo na tvezit, da se bom lahko z zaupanjem nategnil za avtom od lizing hiše?

Podobne teme