Ima kdo izkušnje z Z-D AVTO?
Ogledujem si tale avto:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9052822&show=2
Letnik 06 in 100k km (8 let) mi zveni sumljivo? Nima servisne knjižice, na vratih voznika ima nalepko v italijanščini, kjer so z roko napisani kilometri (servizio olio, servizio motor = 88.300 km), manual v italijanščini. Vem, da ravno iz Italije prihajajo avtomobili s 300k km, katere potem prevrtijo. Notranjost izgleda zelo nova (neobrabljeni sedeži, neobrabljen volan, tepihi in pedala malo umazana, ampak delujejo neobrabljena, kljuke na vratih neobrabljene,... edino ročna je izgledala precej obrabljena - na vrhu se je plastika/prevleka precej obrabila).
Edino kar me drži v zanimanju je, da ima 6 ali 12 mesečno garancijo. Ali je to dejansko zagotovilo, da ima toliko km kot jih ima? Če bi ga kupila bi kmalu mogla iti na 100k servis, tako da bi itak ugotovili, če ima več kilometrov. Imam VIN (ki ga ne najde v CarFaxu, prav tako tudi ne v evropskih bazah ukradenih avtomobilov), s katerim bom šla do pooblaščenega serviserja, ampak tam verjetno ne bodo nič našli, ker je očitno iz Italije.. Odbilo me je tudi, da je prodajalec rekel, da opravijo tehnične preglede za vsa svoja vozila, ko pa sem predlagala, da bi ga na svoje stroške odpeljala na AMZSjev pregled pred nakupom, mi je odvrnil, da tega ne delajo, ker nimajo časa. Je pa povabil, naj naslednjič s sabo pripeljem mehanika.. Hja, če o avtu ne bo nobenih podatkov na pooblaščenem servisu ga seveda ne bom kupila, vseeno pa me zanima, kaj si vi mislite?
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav
Edit: Če komu kaj pove, eden od družabnikov je bil nekoč lastnik podjetja Avto ZAK, ima kdo izkušnje s tem podjetjem?