Citat:
Uporabnik Bugarcek pravi:
Na servis BERUS NOVO MESTO smo peljali audija a4 2009 letnik 2.0 tdi. Vzrok je bil v tem, da avto ni več vžgal in je potreboval ponovno nastavitev motornega računalnika. Avto smo zapeljali k njim in nesposobneži niso znali rešiti problema, znali pa so nam ta NIČ od storitve ZARAČUNATI 150 €. Sedaj smo težavo odpravili pri drugem podjetju, ki je za določeno vsoto rešil problem, ne pa omenjeni servis, ki ne zna drugega kot računati.
Najbolj me moti to, da mi nekdo zaračuna storitev, ki je ni opravil. Sam nebi imel srca, da bi nekomu vzel evro za stvar, ki je nisem opravil.
- Dobro premisli, kar si rekel, ne gre se za blatenje v prazno, vendar z razlogom!Citat:
Konkurenca je huda, pa folk več ne ve, kako blatiti.
Čak, vi ste sami drkali nekaj po računalniku, pol je pa servis kriv?Citat:
Novi sw je bilo potrebno nalagati, zato ker smo pri nas na motorni računalnik nalagali nov program in se je nekaj zalomilo. Avto po tem ni več vžgal, zato sem računalnik zanesel nekemu podjetju, ki ga je pripravil na to, da mi bodo nov program lahko naložili na uradnem servisu. Oni pa niso znali drugega kot mi zaračunati 150 € za nič. Ugotovili so le, da avto na njihov nov prilagojen računalnik deluje in, da je stari računalnik zanič...Njim se je šlo le za to, da bi mi prodali nov računalnik, ki pa stane 1,5 k € ali več... Ko pa sem avto odpeljal k podjetju kot prvič, pa so oni sodelovali z drugim uradnim servisom in tisti servis je program naložil na novo brez težav.
- Dobro premisli, kar si rekel, ne gre se za blatenje v prazno, vendar z razlogom!Citat:
Konkurenca je huda, pa folk več ne ve, kako blatiti.
Citat:
Čak, vi ste sami drkali nekaj po računalniku, pol je pa servis kriv?
Citat:
Citat:
Čak, vi ste sami drkali nekaj po računalniku, pol je pa servis kriv?
Upam, da ti bo kdaj kaj crknilo in boš peljal na servis in ne bodo naredili nič drugega, kot ti le fino zaračunali. Ko boš pa peljal drugam, ti bodo pa za isti denar zadevo rešili. Seveda tebe, to ne bo motilo, ker imaš verjetno dovolj denarja in časa za obiskovanje servisev,.
Saj nisem niti trdil da je omenjeni serviser OK, niti ga ne poznam, samo človek je pa tudi tako vse skupaj zapeljal (naprej češ da avto ni vžgal, potem zveš da zato ker so nekaj prčkali, pa je potem en nekaj še prčkal, pa pol un kao ni znal, pol je pa ta tretji - ali prvi? - pa zadevo poštimal). Sicer pa lahko eno tako podjeteje dokaj enostavno preko googla vsaj od oka preverši, če se kaj prevečkrat pojavlja na kakih forumih - v slabem smislu seveda.Citat:
Uporabnik ant pravi:
Mislim tukaj eni samo opravičujejo slabo ravnanje nekaterih očitnih nategatorjev. Človek dobronamerno napiše komentar, da se ostale obvesti o nepoštenem ravnanju določenih osebkov potem pa ga ostali napadate.
Tema bo zamrla zaradi takih čudakov. Očitno se vam kaj takega še ni pripetilo, ali pa ste vi iste sorte osebkov, katerim je tema namenjena.
LP
Citat:
Uporabnik TheMan pravi:
Včasih je bolj pametno dati tistih 150€ za prilagoditev kilometrov stručkotu, kot pa sam čarat po motorni elektroniki...