Nategatorji !!!!

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sicer gre rek takole:
Težko je videti treznega Dolenca, pametnega Štajerca in zelenega psa... To so rekli v gostilni na Štajerskem in privlekli na zeleno pofarbanega psa... NAdaljevanje je menda jasno (auf biks in podobno)

ne posplošuj zadev, pa ne žali prosim, z eno slabo izkušnjo ne moreš posploševat. Enako kot Ljubljančani mislijo, da so središče sveta. Ko kaj prodajam bi vsi kupili, ko pa povem, da nisem iz Ljubljane pa jim je vse daleč in bi kupili če bi pripeljal.

Take samo vprašam po zdravju in odložom slušalko.
rolleyes-1.gif

Drugače je s Primorci, pridejo do Lendave, če je potrebno brez vprašanj.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Ljubljančani so sami sebi zadosti. Imajo vse na dosegu roke, drugo jih ne zanima.

Lejte, brez zamere ampak sm se tokrat opekel sploh čez Trojane tko da ko gledam oglase kliknem na 01 z okolico in čakam na "dobro" prilko tud če je treba pol leta kot da se pelem 100km+ brez veze in mi reče; Ja sej piše da se za točne podatke obrnete na prodajalca ki je pa tud lagal k ps po tel. pa tega noče priznat
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.872
113
Hočeš rečt da če grem tja čez Brežice bo štajerska kar naenkrat na tej strani trojan?

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Če bi slučajno kdo hodil tole gledat, raje ne, ker ni vreden niti 1000, danes sem zakuril pol tanka bencina za brezveze.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4779262&show=1

lahko rečem da je daleč od odlično ohranjenega. Kvečjemu slabše ohranjeno, zanič amortizerji, razbita leva zadnja luč, barvana oba odbijača celoten levi bok, kjer manjka tudi žmigovc, havba prednji blatniki kit poka, tapete v avtu se luščijo, predaj premniki so tako tako,.....

Pa me sploh ne moti, če je avto pobarvan, ampak naj ne zgleda kot, da je to delal nekdo s čopičem pod enmu kozolcu,.... Ko sem ga klical je pa trdil da je odličen, nekramboliran, tako piše tudi v oglasu....
10.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Pred leti sem šel tudi sam v tisti konec gledat en avto v to avtohišo pa sem si po ogledu dotičnega avta pogledal še ostale, lahko rečem, da prodaja zelo slabe avte.
Mene osebno tudi ne moti, da je avto štrihan, ampak da je popravljeno slabo pa brez besed.

Tudi jaz nekaj kupujem v tem rangu pa sem ravno to hondo gledal, včasih sem jo vozil, ne karavn, ampak krajšo. To je bolj tista Britanska honda, kar je od Honde je sam motor pa airbag.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Območje Celja. Kaj drugega kot nateg sploh ni mogoče pričakovati. Izogibajte se CE območja pri nakupu rabljenih vozil in stvari v zvezi z vozili.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Če bi slučajno kdo hodil tole gledat, raje ne, ker ni vreden niti 1000, danes sem zakuril pol tanka bencina za brezveze.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4779262&show=1

lahko rečem da je daleč od odlično ohranjenega. Kvečjemu slabše ohranjeno, zanič amortizerji, razbita leva zadnja luč, barvana oba odbijača celoten levi bok, kjer manjka tudi žmigovc, havba prednji blatniki kit poka, tapete v avtu se luščijo, predaj premniki so tako tako,.....

Pa me sploh ne moti, če je avto pobarvan, ampak naj ne zgleda kot, da je to delal nekdo s čopičem pod enmu kozolcu,.... Ko sem ga klical je pa trdil da je odličen, nekramboliran, tako piše tudi v oglasu....
10.gif

Shranjena stran za bodoče:

oglas + slike:
http://www.2shared.com/document/bXM3NkRP/kanta1.html
http://www.2shared.com/document/PDY-I9Cy/kanta2.html

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Pi... ste me prestrašili. Naredil sem si izbor avtomobilov, ki me zanimajo in avto, ki je na prvem mestu ima registrsko CE
cry12bpy.gif
.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Pi... ste me prestrašili. Naredil sem si izbor avtomobilov, ki me zanimajo in avto, ki je na prvem mestu ima registrsko CE
cry12bpy.gif
.
Če je prodajalec 1. lastnik, ima račune servisov, je odkrit, pristane na skupen obisk pri pooblaščencu... nimaš kaj skrbeti, ne glede na regijo, tudi če je iz Celja. V večini primerov itak že po nekaj minutah opaziš, če je prodajalec ok ali ni.

Pri CE nategatorjih je ponavadi napisan 2. lastnik (lažen), lastnik je kratko obdobje, o avtu ne ve kaj dosti, servisno je izgubil, na ogled te vabi ob nemogočih urah na lokacije kot so avtobusna postaja, vedno se mu kao mudi, ipd. Avto je v prvi barvi, ko daš gor merilec in vidiš da to ni res, ti prodaja zgodbe o vandalizmu na parkingu. Računov nima nobenih. Dela nikjer, še slovenščina mu dela probleme, a prodaja ti avto ranga 20k+. Cena je praviloma nižja od realne. O pregledu vozila na pooblaščenem servisu ali AMZS noče niti slišati. Če vse našteto drži, je nategator, ne glede na regijo. Take imaš po celi slo, vendar je na CE območju največja koncentracija. Zato je dobro biti tu še posebej previden.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik marc pravi:
cry12bpy.gif
.

Saj če je stara registracijska tablica verjetno ne bo problem. Ti ga samo vprašaj kako dolgo je že lastnik vozila.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
@all: Sej nategatorjev je ogromno ne samo na CE območju, sam poznam ogromno trgovcev po Slo in tudi v LJ jih je "preveč" (ne bom naštevu)
Bom pa naštel nekaj dobrih (iz lastnih izkušenj); Zelko, ABC Avto, Špan...
zmaga.gif

Trgovci ki menjajo imena firm in ki imajo avti "magične" km so
cry12bpy.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik marc pravi:
cry12bpy.gif
.

Saj če je stara registracijska tablica verjetno ne bo problem. Ti ga samo vprašaj kako dolgo je že lastnik vozila.

V bistvu gre za leto dni star avto z nekaj tisoč prevoženimi kilometri, vendar, ko berem tule po furumu razno razne komentarje dobim občutek, da imaš večjo verjetnost, da na lotu zadaneš sedmico, ko na celjskem kupiš dober avto.
Tudi, ko bom prodajal svoj avto, se bom ognil objavi na Alterju, saj mi ne boste verjeli, da je res avto takšen, kot je, ker imam pozivno št. telefona 03.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz

Čisto po naključju sem zasledil tale oglas za MB C220 CDI: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4803885&show=1
Prva stvar, ki mi je padla v oči je ta, da piše ELEGANCE a na slikah je model AVANTGARDE - razen če se tudi Elegance dobi brez zvezde na havbi...
V opisu piše, da je 1. lastnik. Grem preverjat datum zavarovanja na to registrsko (KK CE666), ki je podana in guess what - avto je bil prvič v SLO registriran 22.4.2011. A je avto stal 4 leta v salonu? Toliko o prvem lastniku in slovenskem poreklu.
Pa tudi to, da ima 20 000km prevoženih ne vem če bi verjel. Kdo kupi takšen avto, potem mu pa doma stoji? Sicer pa menim, da je avto iz uvoza, registriran konec aprila, ko je morda lastnik ugotovil, da je z njim kaj narobe in ga zdaj želi prodati. Račun se pa itak lahko dobi pod vsakim kozolcem...

No, lahko, da se motim, vendar je oglas meni sumljiv.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Tu je možno, da je avto Slovenski. Ga je lastnik maksimalno pazi in ga je vsako jesen odjavil iz prometa in spomaldi aprila spet prijavil nazaj v promet. Sicer pa ima registrske tablice naravnost za temo nategatorji KK in CE.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm, zanimivo, spljuvaš oglas na temleju tovjih PREDVIDEVANJ.. tale ki je dal oglas, je eden redkih ki dal VIN cifro, in se avto elegantno preveri na najbližjem pooblaščenem servisu. Takšen avto, če se normalno servisira, je vse v bazi. In sam oglas izgleda precej bolj pošteno od 90% drugih.

Lahko so tvoja predvidevanja možna, ampak so samo predvidevanja. tako da. Meni se zdi da nakladaš. Sem prvo mislil da avto ali prodajalca osebno poznaš, pa vidim da rahlo nabijaš.

mladen24

Pripravnik
1. mar 2011
38
0
6
Dajte no ,prosim vas ne pljuvajte po štajercih!,kupujem avto v LJ,servisna nima nekaj strani ker so jih potrgali,vsi avti iz Italije,ker se ne da preveriti št.šasij ker niso v sistemih itd... ne bom več našteval.Povem samo,da se da avtomobil kupiti tudi na CE območju ,vendar je treba dobro pregledati avtomobil ter preveriti št.šasije.

pa l.p.

Podobne teme