Kolega je ravno prejšnji mesec ubodel rabljenga Avdija iz Belgije in je vsaj na prvi pogled videt zelo ok ... ampak lahko pa da tudi ni
Niso včasih uvažali avtov iz Belgije in Nizozemske, ker naj bi imeli slabšo "področno" opremo kot tisti iz Nemčije in so bili temu primerno cenejši?ja v belgija je očitno največja država v evropi po avtomobilih
To sem vedel ja, samo ne vem, če imajo dilerji kake nove fore, da te napeezdijo.No pri Ari je da če mu prodaš mu moraš vrniti 2x vrednost.
Lahko pa z pogodbo določiš do kdaj je ara veljavna in če se do takrat ne pokaže se lahko obriše pod nosom.
No jaz sem na ta način dobil 200 € od Hrvata ki se ni nikoli več oglasil.
Nikoli in nikdar, to je eden izmed znakov nategunskega wannabe dilerja. Vsaka dodatna minuta na telefonu s taksnim clovekom je minuta zivljenja manj, ki bi jo lahko koristneje porabil. Magari za stetje oblakov na nebu.me pa prosil, če ga odstranim iz oglasov, kar sem naredil
Preveri, če se slučajno isti avto ne prodaja pri kakem dilerju.Ma, sem danes na novo oddal oglas, opisal vse napake in ceno spustil, da je 10% nad "mojo" prodajno.
Oglas umakneš, ko maš denar na mizi in kupec z avtom pri prvem križišču.Ma, sem danes na novo oddal oglas, opisal vse napake in ceno spustil, da je 10% nad "mojo" prodajno.
Lahko imaš, vendar ne boš izpadel kot resen prodajalec - za naslednjič.Ok, kaj ima kupec z oglasom? Wtf? Če se mi sprdne imam lahko oglas še pol leta po tem ko sem avto že prodal.
Mesec dni nazaj sem prodajal avto, so me klical že ko sem pisal oglas in ga sploh še nisem oddal. Z nekimi arami pa oglasom dol, pa pol cene preden ga je sploh videl. take samo preprosto odjebeš pa blokiraš.To sem vedel ja, samo ne vem, če imajo dilerji kake nove fore, da te napeezdijo.