Daj preveri blatnike, mogoče maš pa kak bel prah tam spravljen?No sam je rekell da bi rad zdaj placal, da bom ze videl dnar na racunu cez eno uro...vseeno cudno.
Si ziher, da si dobil prave bankovce?Meni je kupec prišel iz ČG, vplačal čarter do ZG in s Flixbusom prišel v LJ. Vse sva skomunicirala preko Viberja... Plačal pa na roke ob prihodu...
Navaden sepa lahko hodi do 3 dni.V parih sekundah gre instant sepa, navaden sepa pa lahko in tudi vcasih v praksi hodi vec ur.
To ti je šef povedal, ko ti ni nakazal plače??Navaden sepa lahko hodi do 3 dni.
Nakaži v petek ob 17h pa povej kdaj si dobil. Pa recimo da je v ponedeljek praznik.To ti je šef povedal, ko ti ni nakazal plače??
Še nikoli ni trajalo več kot en dan, razen pred 10 leti in več.
Al pa da se predhodno obvestijo, da imajo nadgradnjo ali vzdrzevanje sistema... Ni mus, da je praznik...Nakaži v petek ob 17h pa povej kdaj si dobil. Pa recimo da je v ponedeljek praznik.
Ok, samo v tujino (sepa območje) se mi je že večkrat zgodilo, da je rabil 2 dni (delovni).Oprosti da se popravim.
En delovni dan.
Sigurno. Možak mi je razlagal kako ga kak Slovenec kdaj nategne. Ko se vse dogovori po telefonu, vplača letalsko karto, potem pa ko pride, mu povedo, da so avto prodali. Mene je samo prosil, da do njegovega prihoda avta ne prodam. Vse je bilo pošteno. Za Berlingota sem dobil 1.300, ko bi pri nas morda v najboljšem primeru dobil 800 €.Si ziher, da si dobil prave bankovce?