Čaki, a 11k hoče dat za 2016 A4 s 115 kkm?
Mislim, da je tvoja cena čist OK. Mogoče še 500 dol, to je pa to
Mislim, da je tvoja cena čist OK. Mogoče še 500 dol, to je pa to
Cigava? Zavarovalnice baje komplicirajoja , 11 pa roka
Torej tisti sms "dam 11000 za audija", potem bi dali 12300, pridemo z vleko, odpeljemo, kes, no en pa je vprasal, ce se da kakih 100 eur dol spustit, to je neki posteni kupec.torej? je poklical kdo? to je realno vprašanje.
Ali nisi tudi A3 prodajal?Torej tisti sms "dam 11000 za audija", potem bi dali 12300, pridemo z vleko, odpeljemo, kes, no en pa je vprasal, ce se da kakih 100 eur dol spustit, to je neki posteni kupec.
Pozabil si na stroske "lastnih" avtov. Ponavadi se ti dilerii ne vozijo okrog s clioti. Pa potem rabijo za sluzbene poti mogoce se kaksne " jahte" in podobno.Glede na to, da se ukvarajmo z racunovodstvom in imam kar nekaj strank, ki prodajajo tako nova, kot rabljena vozila ti kar iz prve roke povem, da neto marze nad 5% nima nobeden. Res pa je. Da nimamo v portfelju “nategunov” in missing traderje.
Pa da ti razlozim, ne govorim o RVC med nababno in prodajno ceno. Je treba placat se place, ogrevanje, financiranje zaloge, oglasevanje, telefon, ipd. Saj bo slo, a ne?
Jah, ce zeli priti do Vojnikovih 5% dobicka, drugace ne gre.Ksz
Prodaja se avto za 16500, prodavljiv avto, cena je ok.
Klice en, naj se avto pripravi za prepis, prinese 11000.
Kako sploh odgovoris na to?
Rezervno gumo mu prodaš. Ko prinese ostalo, dobi še preostanek.Ksz
Prodaja se avto za 16500, prodavljiv avto, cena je ok.
Klice en, naj se avto pripravi za prepis, prinese 11000.
Kako sploh odgovoris na to?
Ali pa ne kupiš/prodajaš nekaj kar je zanimivo za dilerje/švercerje/cigane.To je ta folklora tega posla. Kogar moti, naj da avto staro za novo in se ne bavi s tem.
Eno je posel, drugo je privat prodaja lastnega vozila.To je ta folklora tega posla. Kogar moti, naj da avto staro za novo in se ne bavi s tem.
Vse je zanimivo za dilerje, švercerje.Ali pa ne kupiš/prodajaš nekaj kar je zanimivo za dilerje/švercerje/cigane.
To je postal standard povsod. Ko dam ponudbo mi veliko ljudi pove da to pa lahko ceneje dobijo. Mhm.jaz ne vem kaj se čudite, greznica od ljudi se je iz bolhe razpasla pač povsod.
vsi pametni ko sto mater, vsi majo nekoga ko jim lahko ceneje zrihta, vse je predrago.
Napaka, moral bi zgrabiti ponudbo. In mu razložiti, da šele ko prinese 3.obrok, dobi kupljeni artikel v last in posest.Drugače pa danes me je en klical če dam opremo ki jo imam na oglasu na 3 obroke. Mu lepo povem da financiral ne bom, da naj gre na banko prinese denar in je to to on se kar vztrajal da bi na 3 obroke da je resen. Toliko časa da sem enostavno rekel adijo
To sem mu razložil pa se ni strinjalNapaka, moral bi zgrabiti ponudbo. In mu razložiti, da šele ko prinese 3.obrok, dobi kupljeni artikel v last in posest.