Kaj če bi si ti najprej ogledal prispevek pa potem komentiral, a? Tvoji komentarji niso ravno v skladu s tem, kar je bilo prikazano ...
Ja, nek nategator lahko iz dons na jutr zapre in odpre novo firmo, en Slak in njemu podobni (pooblaščeni) prodajalci pa mal težje.
Meni je včeraj preprodajalec lepo povedal, bil menjan prednji in zadnji odbijač in en blatnik, ampak ni bil razbit, premaknjen..Če bi kupci skupaj dali dve molekuli pameti, je precej velika verjetnost, da bi takemu nategunčku pokazali fakiča in šli drugam po avto.
Ampak ker jih ne, je pač tako kot je.
Na vsak način se splača zapeljata avto (pred nakupom) še na pregled do mehanika, da se zadevo dvigne pogleda stanje spodaj, v motorju, debelino laka itd.Slak je v redu.. mal raztreseni prodajalci - avti so pa v redu - VIN posredujejo bp, sem preveril stanje po “svojih kanalih” - je zadeva stimala. Starega ocenili dost OK, na pri njih kupljenega dajo tud 1 letno jamstvo. Tko da ko menjam naslednjic - pogledam spet k njim - ceprav so mi drug konec drzave.
ne razumem čist dobr zakaj si mene citiral ampak ok - razumem tvoj pogledNa vsak način se splača zapeljata avto (pred nakupom) še na pregled do mehanika, da se zadevo dvigne pogleda stanje spodaj, v motorju, debelino laka itd.
Se najde, če je bil razbit, koliko je bil, kako so popravili, koliko boš imel stroška, ko ga odpelješ od prodajalca itd.
Če prodajalec komplicira okoli tega, da ga nekam zapelješ,...potem je itak nategurina.
jaz recimo kot prodajalec, ni problem če se avto nekam zapelje na pregled,, ampka kdo to plača? cajt, voljo, bencin in podobno šara, če štartama iz stališča, da rečem kupcu (in črno na belem) da je vse OK, servisi na pooblščencih in podobno. Da mi nekdo vzame pol dneva, ene 50e še pa ne vem kaj še vse, na konc pa reče, da si je premislil, ga štangiram.Na vsak način se splača zapeljata avto (pred nakupom) še na pregled do mehanika, da se zadevo dvigne pogleda stanje spodaj, v motorju, debelino laka itd.
Se najde, če je bil razbit, koliko je bil, kako so popravili, koliko boš imel stroška, ko ga odpelješ od prodajalca itd.
Če prodajalec komplicira okoli tega, da ga nekam zapelješ,...potem je itak nategurina.
preprosto postavi tarifo za pregled ob ceni avta. morda kupec to razume kot zaupanje v prodajalca robe.jaz recimo kot prodajalec, ni problem če se avto nekam zapelje na pregled,, ampka kdo to plača? cajt, voljo, bencin in podobno šara, če štartama iz stališča, da rečem kupcu (in črno na belem) da je vse OK, servisi na pooblščencih in podobno. Da mi nekdo vzame pol dneva, ene 50e še pa ne vem kaj še vse, na konc pa reče, da si je premislil, ga štangiram.
Kdo je dobavitelj vozil za poptv? Vem da imajo kar nekaj škod in VW..."Undercover " ja
Če se med vsemi "pregledanimi" izpostavi le eno ime, potem pač ne moremo govoriti o transparentni in nepristranski oddaji...