Nasvet pri teku

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lahko ga kupiš preko beachbody.com ali pa malo iznajdljivosti po pašnikih.

p90x je prvi program. p90x2 (ki sem ga naredil sam) je drugi program. Lahko greš direkt na dvojko. Res celovit in funcionalen način vadbe. Priznam, kar se stabilizacije, eksplozivnosti tiče, top zadeva. Celosten program, ki ti obljublja super formo. Pro. Že dolgo se ukvarjam s fitnesom, ampak ta program mi je zelo razširil obzorje. Imaš jogo, imaš hiit, imaš bodybuilding ... Ne bo sicer naredil nekih ogromnih mišic, ampak izklesano, mišičasto telo. Trenira se pri 5x ali 6x tedensko (dvojkica 6x). Rabiš štango za dvigovati (hervis 20€, hofer nekaj manj), nekaj uteži (hervisov spodoben set cca. 60€) in 2x2m prostor.
smile-1.gif
Zadeva je komercialna, ampak je plod najnovejših dognanj in raziskav. Ponuja to, kar je trenutno v fitnesu najpomembnejše - lean, athletic body. 10/10

Kdor želi velike mišice, si naj kupi 10kg jopič (ali naloži gvihte v ruzak) in bo lahko konkretno zrasel.

high-intensity-interval-training-hiit.jpg

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
vse se začne in konča pri hrani ... sam sem naredil 2x skozi insanity ... sem zgubil par kg, so se pa občutno dvignile zmožnosti kot praviš ...

fora je v tem da nismo vsi enaki, meni je to doma delat vsak dan začelo enostavno presedat, ni prave motivacije pa še ne vem če je najbolj idealno brez počitka pokat treninge ...

zdaj hodim na crossfit 3x na teden pa je čisto drug feeling ... že skupina te nese malo, tak da z mojega vidika je boljše
wink-1.gif