Narod pomoč, kak si naj pobarvam stene?!

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
kaj pa če bi si dal na vrata eno takšno tapeto...npr http://www.tapetedecor.si/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=13_20&products_id=497 pa ti potem gre (no po moje
grin1.gif
pa daš potem še neko rastlino v sobo za piko na i...low budget pa po moje kar veliko efekta

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
eh ta nalepka na vrata je bomba ideja, ker vrata so zdaj čisti dolgcajt !

najbolj me mika vijolična barva sten, nevem, nekak se mi kar dopade, v kombinaciji z belo.
ogrodja omar ne bom prelepil, ker nimam samo teh dveh, ki sta na sliki, mam se eno nizko s predali, kjer je gor TV in se eno nizko, kao nočna omarca. vrata omar, bi pa lahko komot prelepil.

torej , če malo vkup potegnemo vse skup:
- stene vijolične v kombinaciji s belo barvo ? da/ne ?
- prelepim vrata omar na črno al belo ali ????
- zamenjam kljuko in svetila v srebrne ?
- nalepim neko lepo nalepko na vrata.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ok, omar ne smeš pustiti takih kot so, ker bo to živa katastrofa. Sicer pa pejd v Ikeo in si kupi 2 manjši omari za cca 50 evrov - bele barve al pa črne...pa je. Te pa trogaj vn.

Vijolična je huda in ni ženska barva. Da se hudo zrihtat
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pomojem bo pretemno. Resno ... modre in zelene se v vsakem primeru izogibaj, ker naredita prostor hladen in popolnoma neprivlačen. Vijolčno bela kombinacija je kul pa dodaj še nekaj življenja v to sobo, ker je grozno pusta. Kje imaš okno?

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Tudi vredu. Vendar ti na srce polagam, da ne delaš eno-barvno, saj zamori. Razen, če imaše kaj pametnega za na steno namontirat. Poleg tega, je izredno pomembna posteljnina. LAHKO JE ŠE TAKO GNILA POSTELJA, POSTELJNINA NAREDI BISTVO!

Torej, povej za kok keša želiš obnovit, pa ti povemo kaj lahko narediš. Imaš notr pisalno mizo? Kake barve je omarica za tv? Je tv črn? Sicer imaš pa idealen prostor pri omarah, da si narediš manjša drsna vrata in kao vgrajeno omaro. Tako se lahko igraš z barvam.

Gorenjski konec. Svetovanje 100 evrov na uro. hi hi
grin1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
kul, vijolično-bela, ok.
okno imam kontra kot je slikano, tam imam tudi mizo....
madona je zakomplicirano vse skup. grem zdaj v šoping, sicer ne po barve,to bom šel jutri zjutraj, da jutri poštriham. zdaj grem po kljuko, pa po vtičnice, stropna svetila..

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Že prepleskal?
Če ne, bi sam rekla, da se mi zdi barvanje cele stene z vijolično mogoče preveč ''nasilno''. Predlagam vse belo - stene, omare, vrata, luči... in potem narediš detajle recimo s črtami - vijolično, srebrno.
Za piko na i zbereš dobro posteljnino v vijolični, sivi, črni ali pa čist hudi zeleni in to je to.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Mogoče ti bo kaj v pomoč pri izbiri barv
1038982-alt5.JPG

Priponke

• 1038982-alt5.JPG
    1038982-alt5.JPG
    43,4 KB · Ogledi: 128