Narod pomoč, kak si naj pobarvam stene?!

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
hehe, nic ne bom zameril !

kljuka jutri zamenjana, mogoče še vrata pobarvam!

fronte na omarah... bom šel v rutara gledat kak so cene.
pliš je res od nekdanjih ja.... itak da gre ven!
špegel nevem kak bi držal na gips plošči??, čeprav se ga nebi branil sploh !

barve še vedno v dilemi! samo modro nebi!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Črna postelja in trenutni izgled omar ne gresta skupaj. Jaz sem povedal kako bi sam naredil, glede na to, da sem razumel, da si se odločil, da bo postelja črna. Tista srebrna (pri novi postelji) meni ne gre v račun, zato si mislim, da je trenutna postelja v črni barvi $uper varianta. Denar od postelje pa preusmeri v nakup folije za omare in vrata (Črna, rjava...). Pač zrihtaj u nulo, tako, da bo zgornji softijev post padel na plodna tla. Ko smo pri tleh: omisli si kakšno preprogo na koncu postelje...ali manjši preprogi na vsaki strani...
Predno nalepiš špegu, pa preveri, da se vse vidi tako kot je opisano zgoraj...če ne boš moral posteljo premikat
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no zdejs e resno pogovarjava.

kljuko lahko obarvaš v srebrno..s tem obdržiš model in skaldnost na drugi strani
vrata ne abrvat, ke rni to pichin dim.
mogoče zamenjaš stikala s srebnimi..bticino living serija recimo.
fronte ne dobis v rutarju, pejt k mizarju al pa kam..recimo zelva.si dela te stavri, pa se dobro delo bos anredil invalidom

spegu na gipsu..jah to pa nisem vec mojster, ker ne vem a mas enojno al dvojn o plosco. a bi mel okvir ali ne..pac dileme..sam bi to blo to.

pa plis sam psoprav..vcasih pride kaka bivsa na...remont..pa je fino, da plis potgnes ven..se prej razmoci in sprosti..sam apzi da ne das ven plis od druge bivse

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
softi ti si naj jači, lepo se presmejim ob tvojih postih
smile-1.gif

ok, špegel odpade, zarad gipsa.

kako barvo naj dam namesto modre? oranžno?

zakaj pa nebi vrat pobarval, recimo na belo?

pa rad bi posteljo zamenjal za neko nizko....

jao fina znanost gre iz tega
frown-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vrata je tezko barvat.

kero barvo..zdej se bos smejal sam..pejt po barvni papir, pa nalimi an vrata pa izbiraj.

sam sem pol bajte zrisal pohistvo an tla in sesatvljal iz skatel..da sem videl kako se bo hodilo..

ker če mene vprasa oranzna al rumena vrata..nimam pojma..dej pa gor papir, pa bos videl..za zacetek tut kak photoshop..sam ni to to..poglej kaj phooshop anrdi iz povprčne mozolaste babe..tako zavajanje lahko anrdi tudi iz sobe. investicija zamenjave bo pa neprimerno vecja kot babe

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vse akr je..močno, ti začne najedat čez čas..torej nezne barve. nezno..je babje..torej beal..in spet..barvni papir..pa mal nalimi pa boš vidu.

mogoče pa v štaru nardis stikala modra, postlo niovo, un plis v arhiv, ne stran..pa bo.

jaz sme imel cel zivljenje isto sobo..pac ni bilo dnarja za drugo..in k sem ugotovu kako je fajn na podedvani dvoposteljni psotelji..je nisem pustu zamenjat k je fotr zadel na lotu sestico..vse k so prsle so bile navdusene..tko da psoteljo le menjaj na 180*200..d ane bos dal male not.
ker na koncu ugotovis, d ana francoski, ali pa enoposteljni sicer gre..sam ne z dvema lulama

btw
zakaj jest zdej teb dajem zivljenjske ansvete for free namest da bi spal? jutr zvecer k bom sedel v dobri druzbi s pljucno na mizi bom pa zehal. kera budala..

nadaljujebva jutri

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
en je omenjal nalepke za front side omar , kje bi jih lahko kupil?

če recimo naredim kombinacijo violične stene, bel strop, črna postelja, pa prelepim z črno folijo omare?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
v nobenem primeru ne zbrat modre ali zeleno, ker pol rabiš sam še tiste srebrne mize pa lahk furaš svojo ordinacijo. tole steno nad sabo naredi oranžno, na ostale pa kakšno stensko nalepko, ki paše na to barvo pa je. sam ne pretiravat, simple stvari so vedno najlepše.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
bonk.gif
lih kontra.....strop bel....stene pastelno oranžne

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
torej vas je večina za oranžne stene pa bel strop? pol vzamem jupol trend orange (20) ?

stropne svetilke, ki mam zdaj bele, bi pa zamenjal za srebrne in tudi kljuko na vratih kupim srebrno?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz sem za zeleno, seveda ne preveč temno. Tudi svojo sobo imam tako pobarvano.. Meni osebno je za bivalne prostore zelena najboljša barva
1037087-Capture.JPG

Priponke

• 1037087-Capture.JPG
    1037087-Capture.JPG
    33 KB · Ogledi: 98

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kot ogledalo lahko daš poliran rostfrei-da te ne bo strah, da ti bo padlo na glavo in se razbilo.

No pade lahko vseeno, ne bo se pa razbilo...
evil.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Jaz sem za zeleno, seveda ne preveč temno. Tudi svojo sobo imam tako pobarvano.. Meni osebno je za bivalne prostore zelena najboljša barva

tale zelena mi je dost usec
smile-1.gif
tud sama premisljujem o drugi barvi, v 2 letih sem se sonckaste navelicala

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Če boš res dobil črno-srebrno posteljo, ti predlagam, da greš v razna Bauhause, Mercator Tehnike...kjer dobiš folije za prelepit les. Imaš vse sorte in sploh ni drago. Previdno prelepiš stranico omare, iz notranje strani ti jo ni treba. Merkaš na mehurčke. Torej, omara naj bo črna (ogrodje), zamenjaj klujke na omarah v črno, stranica naj bo vijola. Za steno poskusi ujet enako barvo. Da razbiješ monotonost, ti predlagam, da steno pobarvaš v 2 barvah. Temno vijolično in malce svetlejšo. Ločiš tako, da zaščitni trak postrani nalepi (iz enga kota v drugega) po steni. Dobiš diagonalo. En del (trikotnik) poštrihaj emno vijolično (na drugi strani omare), drug del z svetlo vijolično. Ko prebarvaš, odlepi trak (naj bo vsaj 3 cm širok - lahko daš 2 vzporedno s prostorom 1-2- cm vmes) in ekola, vmes imaš belo črto, ki se povezuje z belim stropom. Vsa umetnost
zmaga.gif