Narod pomoč, kak si naj pobarvam stene?!

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
jutri bi si rad prebarval sobo!
zdaj mam svetlo modro in strop beli. pohištvo mam rjavo v kombinaciji s svetlo modro.
ali sem zaradi barve pohištva obsojen na svetlo modro barvo?!

rad bi spremembo!
prosim za nasvete!
1036674-Image1.jpg

Priponke

• 1036674-Image1.jpg
    1036674-Image1.jpg
    37,4 KB · Ogledi: 143

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Važno, da izbereš enak ton...v kombinaciji z npe. grafitno sivo. Ker imaš svetla tla in tisti omari ter vrata, rabiš temno barvo, da soba ne bo delovala kot čakalnica pri zobozdravniku.
Lahko pa tudi omaro/vrata prelepiš s folijo in imaš potem več svobode pri izbiri barve za stene.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne s temi babjimi abrvami..

pol nej raj uzge sivo..

kaj ce bi dal ogledalo gor na strop. je vedno strop uskaljen s posteljnino, vsebino in tlemi

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
softi, kaj si spet pijan? hehehe, se strinjam nad posteljo ogledalo
smile-1.gif
ampak to ni problem te teme, ampak

izbira barve ! jaooo, kriza, jutri grem v šoping, da čez vikend pobarvam! hitro z nasveti alter kolegi!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..mislim sem povsem resno.

1. barve se bodo vedno ujemale s 'spodnjim delom'
2. še vedno lahko nalimaš folijo čez
3. ni ga lepšega, ko se zjutraj zbudiš in vidiš sebe v svojem kraljestvu
4. ni ga boljšega, ko jo gledaš kako se...natika
5. daje občutek prostornosti, svetlobe
6. še bi se dalo naštevat.

vse popolnoma resno..pil nisem.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Tale, črno/violična, bo kar morbidna varianta. Če bo postelja črna, potem si svoje možnosti precej zreduciral oz. zadevo zakompliciral.
Tako na hitro bi predlagal v primeru črne postelje:
stene: pistacija zelena (v primeru dobrega razmerja barv, še kombinacija z violično - kakšne črte, robovi,...)
strop: bel
vrata: bela
posteljnina: bela

Veliko je odvisno tudi od tega kakšna je postelja (masivna, lesena, kovinska...).

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
A nima mal preveč mansardno sobo za špegu? Bo vidu sam nohte neostrižene od babe in usrane gate, ki jih je na hitro odvrgel ob postelji...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mah..se niti ne bi strinjal..

sam..če bo videl nagravzne nohte in usrane gate..pol je jeba it v belo postlejnino.

k ti si pa s tem barvam tok zakompliciral, da če bi pršu k men po dva deci vsake barve...bi ga vrgu ven iz stacune

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
no postelja bo lesena nizka srebrna nad glavo, črni okvir. (mogoče bom celo to obdržal, čeprav mi ni več všeč sploh.)
tvoj predlog se mi dopade, hvala. strop sem mislil prebarvat belo nazaj tak kot je ja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ta postelja, ki jo imaš zdaj, bi bolje izgledala v črni barvi
smile-1.gif

sem še enkrat pogledal..in verjel ali ne, nad posteljo, na poševnini..bi špegu sedu k ata na mamo.
k jo prime od zadi, ona se pa dvigne z rokami na špegu..pazi, d aje dobr fiksiran..pa k začne tučt, joški pa letijo..od vzdihovanja se dela meglica na špeglu...mislm..

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
hahaha, to je čista resnica, zato pa rabim spremembe! pohištva (omar) nebi rad ven metal, kaj mi pol ostane, nova postelja, nove stropne luči (zdaj so bele) pa nove barve sten.....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne boš zameril? ok

prvo zamenjaj kljuko na vratih. tista je res...bruh
potem lahko zamenjas fronte na omarah..ni drago
potem zamenjaj posteljo za kaj bolj modernega.

in pred vsem tem pober dol vse tiste plišaste igrače k si jih dobil od bivših. pa dej gor kak filadendron, steklenico viskija, burago model.

zdej..če maš kukr tok jajc, daš lahko tut sliko kake babe. sam mkožen je dvonivojski konflikt..starši, ona

če ste bl pri unih najdi kak lep lesorez atleta. sma pol res ne dajat spegu not in potem tut razumeme zakaj ga noces.

spet vse smrtno resno