Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Naročil iz Hongkonga... Ponaredek tag heuerja. Ura je bla 75€, poštnine cca. 20€. Označeno gift... So odprli in pustili noter.
To je iz prve roke cca 1 mesec nazaj, tko da ne vem kaj sanjate o uničenju.
LP
No marjan očitno si imel veliko srečo ali pa se cariniku ni dalo ukvarjati s tem, jaz sem imel popolnoma drugačno izkušnjo s podobnim izdelkom.
Dobil pošto naj dostavim račun, ko sem prinesel račun so mi takoj povedali da lahko da je stvar ponarejena in bo morala na pregled pooblaščeni firmi(ITEM d.o.o. pooblaščen za vse večje znamke oblačil, ur itd...), nato sem čez kak teden prejel pismo naj se zjasnim ali je stvar ponaredek ali original in vkolikor trdim da je original oni pa ugotovijo nasprotno lahko odgovarjam... No vkolikor se ne zjasniš v 10 dneh smatrajo da se pač nisi izrekel in zadevo dajo v pregled, ko je ugotovljeno(v mojem primeru je bilo) da je zadeva ponarejena dobiš domov spet en kup papirjev da so ugotovili da je pač izdelek ponarejen in bo uničen.
Do sedaj so mi uničili 4 izdelke in v vseh primerih sem dobil kupnino nazaj ali opcijo da ponovno pošljejo pošiljko...