A ste vi zihr, da je tole komplet superg in ne samo en kos para? Ker tut če pogledam pri teži je tukaj teža paketa 0,8 kile, povsod drugje pa 1,5 kile?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
V tem primeru si uspešen z dispute?
Dobiš obvestilo carine da je roba ponarejena in gre na uničenje?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
46 naj bi bila 11,5. Te številke pa zgoraj pri naročilu nimaš. največja je 11
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ameriška 11,5 je evropska 45.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ameriška 11,5 je evropska 45.
Ameriška 11 naj bi bila po pravilih 45.
Citat:
Uporabnik feler pravi:
ksz...meni je tudi malo čudno pri tistih za 17 usd...piše da je cena za kos, drugje pa navajajo ceno za par....a je morda kdo že prodajalca kaj vprašal?
Me zanima kaj bo ko bodo na carinski pošti dobili 50 kom teh naenkrat. Me res zanima ali jih bodo dali na uničenje ali pa bodo vsakemu posebej poslali obvestilo in pokasirali 4,05€Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik feler pravi:
ksz...meni je tudi malo čudno pri tistih za 17 usd...piše da je cena za kos, drugje pa navajajo ceno za par....a je morda kdo že prodajalca kaj vprašal?
glede na feedbacke in vse sem sicer mnenja, da gre za nateg, ampak za 14€ gremo tvegat
Ravno danes plačal 4,05 za izdelek iz Banggood (ena redkih kitajskih trgovin, ki pravilno izpolnjuje CN22), čeprav je bil CN22 ok... spetCitat:
Uporabnik shift pravi:
dejansko zadeva je za uničenje ker gre za fake,če bo cn22 ali cn 23 izpolnjen s pravilnimi podatki potem tudi stroška 4€ ne bo,do sedaj sem še vsakomur napisal pod opombe naj cn 22 izpolni s pravimi podatki in ne v stilu gift pa value 1$ pa do sedaj ni bilo težav
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kitajec pravi da so cevlji odposlani pa da vidimo