Citat:
Uporabnik Raveman pravi:
Zanima me ali je še možno na Aliju naročiti spodnjice Calvin Klein. Modela mi ni težko najti vendar so sedaj napisi Kani Cein in podobno...to pa nebi imel?
Če ima kdo link do "originala" naj prosim prilepi.
Wtf? Kdo kupi gate kjer piše gori "klein"?
Hvala
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Raveman pravi:
Zanima me ali je še možno na Aliju naročiti spodnjice Calvin Klein. Modela mi ni težko najti vendar so sedaj napisi Kani Cein in podobno...to pa nebi imel?
Wtf? Kdo kupi gate kjer piše gori "klein"?
Hvala
Na Aliju ne... so pa tukaj od 3,5€ na kos naprej... http://www.ioffer.com/search/items/calvin+klein+underwear ... verjetno tudi cenejše.Zanima me ali je še možno na Aliju naročiti spodnjice Calvin Klein. Modela mi ni težko najti vendar so sedaj napisi Kani Cein in podobno...to pa nebi imel?
Hvala
Ker je tema ravno namenjena aliexpressu. Odločam, da bi si nabavil RTA tank za vape. Ali lahko pričakujem kakšne probleme, glede na to, da imamo pri nas "posebne" tobačne zakone.
Pa si naročil za toliko, da si moral DDV plačat, ali je kar šlo skozi ?
Potem tak vredu. Sam drugače veliko naročam pre Aliexpressa ( večinoma elektroniko ( mikrokrmilnike, releje ipd.) in kar se tiče carine nekih problemov do sedaj nisem imel. Seveda odvisno kako vse skupaj deklarirajo.
Sedaj si nameravam naročiti 2 RTA tanka ( več kot 2 ml kapacitete) in me je malo skrbelo, da se naši heroji nebi kaj domislili, ker 2 ml tank za vape je vsaj meni premalo.