narko-zvodniški-varnostni kartel

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
točno tko in zato kupujem beton pri preverjeni betonarni k mi pove da ja ma cajt.... nima... ne pa da mi prleti hruška zmenjen smo bli za vgradnjo (da prnese še podaljške) pa je skipu na kup pa zbežu kao nima cajta (KOMPENZACIJA)... tko pa če se zmenm se zmenm tko je če delaš s profiji če pa s šalabajzerji pa...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej teli moji ti rečejo mam čas, nimam..če reče imam, pa ni +-15 min na mestu in z dogovorjeno opremo, ga vrneš.

kaj vse jaz nisem vračal z bajte, zarad ene ure, ne pol dneva pa kipanja na tla. in na tem vztrajam. kompenzacija gor ali dol, prjatli levo ali desno. posel je posel, denar je denar. če kompenzacija ni denar, potem nimava kaj delat.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
lej kompenzacija je dnar...sam ti k kompenzirajo so ponavad mučkalice... k teli na c2c so eni taki... zdle probavajo dolgovi zadi... pa probajo neki kao okol... pa beton po 40€ pa tko...

ni to da ga jst zdele kličm a maš al nimaš... fora je da jst u sredo rečm lej u petk ob 17h hočm met ugradno... pa kompenzator reče ja ja mi vse to znamo smo že delal vemo bla bla bla k pa pride pa skipa na kup pa ****** jst pa delavce teram da premetavamo... če pa en ornk pride pride pa v petk, ma na hruški podalške mi zrihta tko kt je treba... profiji so profiji salabajzerji so pa salabjzerji

veš kaj j e prpblem k te roki tišijo pa morš zrihat ZDLE ne pa vračat...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej, videl sem ze boga in pol s tem betonom. od sectorja, zurbija, bordaxa..eni delajo, eni anrdijo, eni zajebejo.. ampak še enkrat. če si v položaju, da si ti vodja igre, potem jo hitro zaključiš, če delaš s kreteni.

ker konja k ma več k 20 let ne boš spremenil. tut nisi njegova žena.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Še kdo, ki misli, da je obe zadnji strani napisal samo en človek?
smile-1.gif

softi sam s sabo chata
hysterical-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
če si v takmu položaju ja... sam a sm jst? jst bom spet en k bo najebu k bo vgradnja zajebana... lej iščm preverjene fante... ča daš odojka na ražn za njih pol lahk delamo... k vem da se tega bojiš k hudič križa

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
pravega odojka samo mX zrihta, drugo so bledi pribljižki.

Čakam softija da da zeleno luč, kurblam avto in grem v prlekijo ponj, gujdek pa taki ko v Babe filmu, samo lepši, pa vse natur,
zunaj se pasejo, jejo bio hrano, špeha nevem če bo za debel noht, skratka top klasa, da jih mam 5000 jih prodam 5000
lidlu in hoferju v enem tednu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.405
7.518
113
poznam oba in lahk potrdim da sta dva razlicna
smile-1.gif

Mx bos rihtal meso ko prides na gajbo. Sam mekani more povedat kdaj ma cajt

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
poznam oba in lahk potrdim da sta dva razlicna
smile-1.gif

Mx bos rihtal meso ko prides na gajbo. Sam mekani more povedat kdaj ma cajt

kdo je različen..jaz pa alko..ah kje. midva sva eno..skupaj naju je za 5.

izistyle

Pripravnik
22. sep 2007
288
0
16
NG
@ ALKOHOLIK
@ SOFTI

zadnji dve strani sta OFF TOPIC !!!!!!!!
Pejta se kregat na privat !

bonk.gif