narko-zvodniški-varnostni kartel

sad

Guru
24. avg 2007
21.245
9.874
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
On je govoril o rabljenem
wink-1.gif
Jaz tudi. Rabljeni so tam od 750 jurčkov naprej.
tongue-1.gif

Ja pa dobro on je mislo rabljenega zlamanega pa da si ga potem sam sporihta
wink-1.gif
Na pir pejt, ker neumnosti trosiš o stvareh, o katerih nimaš pojma.
smirk-1.gif

Piramida?
evil.gif

Pa uni za 750 jurčkov so že zlamani in ''sporihtani''.
aplauz.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.464
2.449
113
To pa je edina pametna stvar ki si jo povedal od kar pomnim, res nimam pojma o Ferrarijih, sploh Enzotih
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.245
9.874
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
To pa je edina pametna stvar ki si jo povedal od kar pomnim, res nimam pojma o Ferrarijih, sploh Enzotih
smile-1.gif
cheer.gif

Citat:
Dobro pa da imam med nami takšne kot si ti, da imamo informacije iz prve roke.
Ejga, čutim malo sarkazma v teh besedah
10.gif

Citat:
Zna vsak bedak štartat mobile.de in videt da so od 1500 vijolčkov naprej
A si res šel to gledat?
grin1.gif

Pa čin:
nahrung002.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.245
9.874
113
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
a nima Enzo karoserije iz karbona?
kako boš pa karbon popravil, če je bil avto zaleten?
Balkanci še kaj drugega s poliestrom poštimajo, kaj ne bi karbona.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Respect
zmaga.gif

Pojnt je bil da si prvo postaviš štalco pol pa not kravco. Nalagaš denar, odpreš kafiče, imaš stanovanja, mogoče kako prodajo rabljenih vozil, rentakarji, in ko imaš to vse, si na pravi strani zakona v vseh pogledih, pol pa MAGARI si kupiš enzota ti živ qrac nemore do živega.

Hotel sem povedat da si lahko kupiš črnega hummerja z tablico MB - KOKICA , pa ti nihče nič nemore ker si clean.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
hmm

u bistvu tokrat ima mx delno prav... tapravi so udzadi...ta slabi se dubvajo

mimgrede softi od kje pa TEBI dnar za bajto, bmw, renault?!?!?! A???? A??? aja ti si "delu" pridno...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si pozabu, da sem mel dobr dil, k so ga eni sposobneži v eni firmi zjebal.

no na srečo sem mel še ene tri take dile. in je ta firma bila..pač postranska škoda. bom pa sedaj verjetno tudi to zadevo obudil, sam na drug način itd. več je pa že poslovna skrivnost.

btw
iščem zazidljivo parcelo na tvojem koncu. maš kaj, z optiko, vodo itd in kake so kaj realno cene

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
uno je biu dobr dil? ne vem ne vem... je pa tko da tm zdej zadeva laufa sam tebe ni vidt od ankodr kokr so mi povedal...

verjamem pa di sekj dilu... to pa to... dilu pa dilu:)jagnčke oddojke:))

vem pa da pr malih stvareh je treba šparat..

aja parcelo evo jst prodam eno... cena hja zate sitnica 400€ /m2... optika, voda itd... za druga 350€/m2...ž

ajde po kok pride pumpan beton marka 250, 0-16? ljubljana? m3

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se to..dil je bil dober. men cca 150k€ v dveh letih. firmi par zaposlenih manj, pa stotine napak manj in povrnjen renome. ne pa da še danes poslušam o problemih. k zafuraš tako lep odstotek anročil nisi ne dobre, ne produktiven, da o zanesljivosti ne govorimo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
sevede ne laufa če nekdo ni TRŽIL!!!

drgač pa... 400€ evo tok je cca realna cena tuki pr nas.. ni ti to "zakotna lukna" jst prodajam tko da kontakirej me...

kaj 300? 0,67? dej mal razlož?

jao softi k bi ti vedu kje vse se ludje zmotjo... ti pa še neki povem... še za naročizu k ga prek faksa pošlejo se pizdijo da niso naročl....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa ne bom zdej jest trzil neki zastinj za stranko in zastonj za strankino stranko..kje je kle¢€ zame

marka 300 je 67€ kubik. pr men na dvorišču..ti si bližje. bordaux ma na moj anslov 69. zdej povej kok rabiš itd, pa a si resen in kako mas ceno..d ane sprasujem brezveze

folk je cudn..to pa priznam

ps
in kaj svetujes..trzit, ne trzit, kak dil..kakrol

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
ja čak mal pa ti si prodaju eno zadevo a nis? ok razviju? torej tuki je tvoj dnar...

a to je betonarna ciganskom selu aka c 2 cesarjev? k oni vem da majo zdele kao damping cene... sam so eni še cenej:)

folk je zlo čudn sploh pr narpčilih zveæer zjutri ne vejo kaj bi radi k so vsi zadeti k mambe

svetujem da držiš... lej tok delč si spravu pa dej še u živlenje sam tko kt skb.net... od do ure je 100% pol pa pač zamik do jutra...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
no pol je to ta ja... poznam... ja kompenzacijo p apozdnam.. .mam tud jst enga tazga sam to ni 1000% dil... to ti povem.. .je ok če maš dost cajta pa ljudi... k oni najprej zase zvozjo pol pa za "kompenzacijo2....

e softiæu pa nisam jaz od uæer....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a zdej vidiš zakaj se z enimi ne zna delat. k folk vse ve, vse zna.. a si probal kompenzacijo? si svojo, ne pa mojo. a sploh veš kaj se kompenzira? če bi bil jaz odvisen od njega, ja, potem je težje dosegat 100% posla, ker je pa obratno, je pa druga zgodba. seveda zdej teb ni jasno zakaj pol kompnezacija. to je pa že za tiste, k vedo še več k ti.

sam ti bi imel 1000% dil. pozab..tut ce das 100e za kubik ne bom zel telefona v roke.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
lej fora je u tem da mam SLABE IZKUŠNJE! to je to kar VEM... ni tvoja kompenzacija je blo pa dost podobnih... vse je blo ok če smo delal "na dolgo" da ni blo panike čakat, ni blo panike s delavci stranko... če se je delal na rok, uro... se kompenzavije niso izsle... so zmer zajebal... zmer je bla vgradnja zamaknjena... to pa stane... je cnej dobit ornk betonarno (mam jst eno k mi vioz za nizko ceno... cnej kt tvoj... k je zadi ena mučka če je to un z cc2c...)

zato...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem razumel kaj je cenej k moj, pa kaka mucka...

vedno je pa tko, da k se gres posel, ce ni na rok, uro..je sranje. zato profiji nosijo hiltija, dewalta, makito, bosh in ne alpha tools.