narko-zvodniški-varnostni kartel

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mene zanima nekaj in sicer ali so res ti poklici tako razširjeni pri nas.

zdej sem malo bil an cesti in vidim, sl, x6, ta in ona mašina. za volanom pa ali:
en gradninc
mulo k druzga kot delat nekaj od nastetega ne more.

takih kot je amci je malo, zato ne mešat sposobnosti mladoletnic in najstnic s tem. vsi po vrsti so zabriti, k gorile, vozijo pa neki, kar po pogledu v faco presojam, da tudi napisat ne znajo kaj je,.

Če je mulo, je mogoče najboljši sine bogatega fotra.Če je zabrita opica, sigurno mutna posla, ni druge.

Ker koliko je pa pri nas nekih makin, vrednih od 100 jurjev, pa gor, to ni normalno.Toliko podjetniško sposobnih ljudi pa spet nimamo.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
njih to ne zanima, njih zanima polog in to je to. če ne plačuje mu nažgejo stroške in vzamejo avto. pika.

a ti ne znaš brat
napisal sem
in a teb ni skrb vzbujajoče da en majmun pri 21, k ga vidiš, da v skladišču ni zmožen delat druzga kukr nadomeščat viličarja, skešira 40k€

kaj ma to veze z lizingom.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
pa kaj vi sanjate? te mulčki ni variante, da skeširajo 40k. moj znanec vozi a8 4.2 letnih 2005. vzel je avto še pred krizo in ga dobil celo brez pologa, zavarovanje na obroke, zdej ma pa fafing na ne vem kok let po jurja. ta drugi je zataknu MLa, novga, nek se vidi razkoš, mu je fotr mafijc dal za polog dobrih deset kosov, pa fafing ma zdej vsak mesec 1800€

če fantom to paše, pa nej. jst pač grem za ta denar rajš na dopust, jem po dobrih oštarijah, si privoščim vikend izlete na morje in drugam, itd.... oni pa pač uživajo v avtu.

lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok, od kje 1800 pologa.
a avto za 70k ti dajo na 10k pologa in brez plače ali z minimalcem,pa obrok 1800.

jaz trdim, da so 'mafijski' skesirani.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
Tile mulci (med 17 in 20 let), ki se tule okoli vozijo z M3, M5, A6, A8, cestaki ipd. imajo druge fotre, ki jim s takšnimi "darili" operejo možgan...ne vidim neke realne možnosti, da bodo enake zadeve počeli čez 10 let...Nekateri se sami eliminirajo oz. terminirajo (kot npr. tista dva motorista pri Vodicah), za druge se najde večja budala oz. večji podjetnež itd... Biznis bo pa laufal, dokler bodo kekeci šmrkali po fensi lokalčkih in privat zabavicah...
A mislite, da se vse te "zabrite opice" pojavljajo, ker prodajajo koko svojim mamam in rodbini tamo daleko?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Softi, poslovenil si se
smile-1.gif

Sočloveku zavidaš boljši avto od svojega, tistega s slabšim avtom pa gledaš kot reveža

Nič se ne sekiraj, to je tu normalno

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok, od kje 1800 pologa.
a avto za 70k ti dajo na 10k pologa in brez plače ali z minimalcem,pa obrok 1800.

jaz trdim, da so 'mafijski' skesirani.

pred krizo si avto na fafing brez pologa lahko kupil. če si imel firmo, si lahko si omislil katerkoli avto z minimalnim pologom ali celo brez za rabljena vozila. itak pa je vir zaslužka od tabelga, pa reket, pa mal kradejo pa je. firma je zato, da se dnar pere, da se fiktivno posluje, itd...

lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
. in da neki razjasnimo. slovenci se sam boljs skrivajo.

Nenormalno dobro. Da ko za katerega slišiš, sej veš... Ulica govori... Na pivu tako malo kiri namigne, veš oni
to malo, tam, skokica, zelenka, vse... Pa ga gledaš... Ma daj, a to na pamet govoriš al kaj? Ma ne, tam je onemu
prodal in ma tega, bla bla bla. Model pa s senikom metalik zelene barve s thule krsto na strehi.

In ja, slovenkotom se ni težko okol fijakat z femeli vagnom, hodit naokoli v kratkih hlačaš in tom tailor majčki,
on si tam malo ven z mesta gradi 300m2 in bazen ter dve garaži ločeno od hiše na posestvu od 2000m2.

To je biznis. Ma kaki avti pa ono pa toto. Rihtaš si bajto, kak flat kupiš, daš v najem, hodiš na hude dopuste na
križarko, tam trošiš, trošiš doma raje za 127 panasonike, laptope, take finte. Kaj ti če X6 in armani majčka, če
je to isto kot da maš violčno rotacijsko na avtu ki oznanja "Dilam".

Lepo se potuhneš, ustvariš super lajf, par stanovanj, manjšo firmo in opustiš biznis ko si še čist in dovolj "low profile",
in začneš delat s firmo, zraven pa že imaš imperij vreden hude hiše in dveh stanovanj.

To je to. Jebeš plejere v hudih avtih, če jih pofišajo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
.Toliko podjetniško sposobnih ljudi pa spet nimamo.

Hah, nebi vrjel koliko podjetniško sposobnih se pa naokoli vozi v meganih in kliotih, mogoče novih lagunah,
pa imajo pod palcem za novega lamborginija skeširat, ampak majo druge fleše v lajfu kot pa avto, hiša.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
njih to ne zanima, njih zanima polog in to je to. če ne plačuje mu nažgejo stroške in vzamejo avto. pika.

Pičkomaterno, ti maš tolk izkušen, kak je leasing tema, ti si najbolj pametna. Delal sem pri hipotu, pa nimam tok za povedat.

Da nimaš ti kakih težav z odplačevanjem m3, pa ti je to vse na jasnem... (here we go again)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.519
113
ksz

No tud slovenski dilerji vozijo audije, ml-e....

Si pa malcom zadel tisto s thuletom...no montana je bla...polna pridelka
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.161
7.858
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Manj kot 2 meseca nazaj oz. sem se zdaj tam. Na nek način, mazde rihtam.

Zato pa hvališ Mazdo 5 kot super family avto! Avto je lep, samo gledal sem na mobile.de, da avto precej troši. Pri kombinirani vožnji kar cca. 10l. Precej bolj varčen je VW Touran diesel in tudi kot family avto mu nič ne manjka...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
poznam primer, ko so komaj kršpali mesec z mesecem. potem pa posel in
c klasa amg
pa se ena e
pa se ena landkruzerca
pa se en hud reno
pa flat lj, ce, kr, mb

pol pa resetke za tri leta. danes ga boli. jaz grem na prepecenec za 5 let za vse to.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
za 4 stanovanja po sloveniji, take avte in nekaj na računu tut jaz grem za 5 let sedet.

Kaj bi mi manjkalo, še kake 3 knjige napišem kaka krivica se mi godi, da so me vbistvu dobli z kupom rastlin ki rastejo z zemlje
zdaj pa morem počivat 5 let.

btk, v petih letih si enega stanovanja nemores kupit, ne da si bi 4.