Napetost v Ukrajini - Krimu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.210
113

Ukrajinsko oboroženo skrajno desnico enačijo s "klasično" desnico v drugih državah? Dobri so tile maidanovci, ni kej
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.210
113
Moji? Resno? Spet?

In spet ista fora kot pri naši politiki, jaz izpostavim zavajanje, ki se širi po medijih ti pa meni "lej kaj pa "tvoji" delajo", bravo res.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.210
113
Podpiram del Ukrajincev, ki se očutijo ogrožene in hočejo uporabiti svoje demokratične pravice za reševanje tega problema, prav tako pa podpiram onemogočanje izkoriščevalnih načrtov USA in njenih podrepnikov. Pa kaj mi sploh zdaj serjeta s takšnim bednim etiketiranjem, dajmo se raje osredotočit na tisto tvojo "dobro kontro" maidanovcev s klasičnim medijskim prikazovanjem (oz. zavajanjem), da so v večih vladah izvoljeni desničarji, ki niso niti približno podobni skrajno desničarski stranki Svoboda v Ukrajini. Ali je bolj pomembno mene označit za rusofila (kar nisem) in s tem spet skreniti z debate topica?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Ja, ker očitno niso mogli drugače se rešiti janukoviča in vsega ostalega, kar je to s sabo potegnilo (ruski vpliv predvsem)...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.210
113
Ok. Ampak ali to potem tudi opravičuje zavajanje v medijih glede fašistov v stilu kaj nam očitate fašiste v naši vladi češ, saj so tudi v drugih vladah desne stranke? Res primerljivo no
smirk-1.gif

Kar se pa Janukoviča tiče je bil pa to prav tako en poseben ekstremen patron, kot je sedaj nasprotna stran. Prišli so z dežja pod kap ne pa na boljše.....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Kar počno mediji je meni ravno. Itak pa vsak ve, da so mediji "tu" zgolj zato, da prodajajo svoje "izdelke" in ne resnice, torej morajo narediti vse, da se njihova ekonomika izide.

Če ne drugo, so zdaj vsaj na poti proti EU, prej pa so bili proti Rusiji, kaj je bolje, je jasno.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.058
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:Če ne drugo, so zdaj vsaj na poti proti EU, prej pa so bili proti Rusiji, kaj je bolje, je jasno.
Za nas je bolje prvo. Kaj pa je bolje za njih, pa mi bolj težko vemo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.210
113
Če ti je ravno glede njihove propagande in veš, da zavajajo, zakaj jo potem limaš tu na alterju s dodanim lastnim komentarjem "dobra"?

In če je to, kar se sedaj dogaja, dobro zgolj zato, ker so fašisti proevropsko usmerjeni pa tud ne vem kaj naj rečem no...jaz se ne strinjam s tistim rekom da cilj upravičuje sredstva.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
A si pogledal katere stranke so sploh omenjene? Vse imajo podoben program kot Svoboda in je primerjava bolj ali manj na mestu. Kar se oboroženih enot tiiče, ena skupina 50ih članov Right sektorja, ki so dobili 0,7% glasov, se je šla boriti na vzhod proti bolj ali manj jasnim teroristom.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.210
113
Kaj naj ti še povem? Da so Rusi gldi gldi, Maidanovci, Svoboda arty in USA s tistim svojim kekcem, ki je priletel direktno iz Sirije pa širijo po svetu resnico ter demokracijo? Saj to že vse veste.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Skratka, če Jelinčič, ki ima 1% podpore, pove nekaj čez Rome, na Dolenjskem je to dovolj dober razlog, da Hrvaška oboroži dolenjske rome in jim pomaga pri nastanku Neodvisne Dolenjske republike, z namenom da se prepreči genocid nad njimi, ki ga želi izvesti fašistični parlament v Ljubljani, ki ima podporo USA, NATA in drugih EU puppet držav?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.782
113
Misliš reči, če Jelinčič odvzame ciganom pravice in nad njih pošlje svoje milice.
Jasno bi moralo biti ciganov 20% prebivalstva države,... Aja, pa prej bi se zbunila kaka Bolgarija/Romunija, kot pa Hrvaška
evil.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja no, to bi sledilo potem, ko bi strateško zavzeli skadišča orožja, policijske postaje itn, ugrabili novinarje, razrešili župane in najavili referendum (katerega rezultat bi slučajno bil že dogovorjen prej po klicu iz Zagreba)...

Vmes bi seveda CT (Croatia Today) sestavljal razne kolaže Jelinčičevih izjav o romih, gayih (tega je kar nekaj?), jih predvajal po vseh možih kanalih, in seveda ni vrag, da ne bi Mathias in Andres iz Andore bila prepričana, da Lj poskuša izvesti genocid nad ubogimi dolenjskimi romi?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.782
113
Ja ne vem no, v Afganistanu, Iraku,... je kar šlo na podoben način. Demokracija, nikoli najdeno orožje in podobno
wink-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.955
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Jaz sem dal boljso primerjavo, recimo da bi bilo pri nas na dolenjskem tam okol 20%priseljenih Hrvatov pa bi se nekaj upirali vzeli orožje, ter s pomocjo maticne drzave zahtevali priključitev Hrvaški
V Ukrajini je isto.