Kot da je zahodu Ukrajine kaj bolje. Tam so plsteno prebutali pro ruskega predsedniskega kandidata. Poleg tega pa v srediscu Kieva, na prireditve, hodijo skrajnezi z AK47 in nikomur nic. Sem par strani nazaj prilepil video s takega dogodka.
Zakaj, a ga ni izvolil parlament po protestih; tako kot Alenko Bratušek?Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Pa tudi predcasne volitve asap. Predsednik je popolnoma nelegitimen.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Zakaj, a ga ni izvolil parlament po protestih; tako kot Alenko Bratušek?Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Pa tudi predcasne volitve asap. Predsednik je popolnoma nelegitimen.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tnx ampak to je zgolj link do neke druge objave, ki trdi to, kar si tudi ti napisal, nikjer ni pa linka do original reuterseve fotografije. Takih linkov lahko naredim tudi jaz malo morjeA se najde kje na reutersevi strani? Meni ne uspe....
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tnx ampak to je zgolj link do neke druge objave, ki trdi to, kar si tudi ti napisal, nikjer ni pa linka do original reuterseve fotografije. Takih linkov lahko naredim tudi jaz malo morjeA se najde kje na reutersevi strani? Meni ne uspe....
na km se vidi da gre za BS... pri drugih linkih pocne isto.. slika tanka za katero trdi da je bila na BBCju:
Ce po pogledamo:
KLIK
ugotovimo da mickan laze... no ja... zavajasaj je bila slika tudi na BBCju taksna:
To zadošča? http://www.siol.net/novice/svet/2014/04/reakcija_moskve_akcija_ukrajina.aspxCitat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
To zadošča? http://www.siol.net/novice/svet/2014/04/reakcija_moskve_akcija_ukrajina.aspxCitat:
Uporabnik Matey pravi: