Napetost v Ukrajini - Krimu

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Gospod zakaj pa maste tank parkiran na vrtu?

Ah ne to mamo za oranje njive namest traktorja
bonk.gif
no ja. v rusiji ima kar nekaj folka oklopne transporterje ( brez oborožitve ). jih na severu uporabljajo za vse živo. Pa tudi tanke brez kupul so prešlihtali za gozdarsko-kmetijska opravila

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Nazadnje urejeno:

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Citat:
In zahod pri Kosovu...

To je največja napaka zahoda, tukaj ni dileme. Pokazali pa so še nekaj, da ruski cigani pol pizde hladne vode niso vredni...., samo tam kjer imajo interes...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Putin se ni nič zlagal. Nekaterim je pač potrebno še narisati
Vem, politiki ne lažejo, zgolj napačno se jih interpretira. Tudi Rumsfeld se ni zlagal, ko so ga vprašali, kje so WMD, je odgovoril: 'Near Tikrit, Baghdad and north, south, east and west of there' - kar je načeloma res. Za namene vsakdanje komunikacije pa se je zlagal, tako kot se je zlagal Putin.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.209
113
Ne, nam gre naravnost odlično. In že od nekdaj se je najbolje primerjati z najslabšimi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.211
7.035
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ne, nam gre naravnost odlično. In že od nekdaj se je najbolje primerjati z najslabšimi.

Ne paše vam (rus fanom), če se primerjamo s USA, ne paše vam, če se primerjamo s rusijo....s kom bi se torej primerjali?

Dokler ne bo folk hodil po ulicah s palcami in se pretepal, mislim, da nam nič ne manjka, kje pa piše da moramo vsi imeti meržote, bajte in vile na morju, da bi to bila definicija "uspeha". Mir je vreden več.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.211
7.035
113
Da namečem nekaj tvitov:

#Russia, #China reps boycotted closed UNSC meeting on #Ukraine, separate meetings w/ #US, #France, #GB, clearly supported Ukraine,

#Turkey can close Bosphorus strait only in case of open war actions. Trade turnover w/ #Russia is USD38bln, suspending is painful

#EP called on #EU to impose economic sanctions against #Russia&support #Ukraine gover/ in its efforts to protect national borders dw.de|EMPR

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Gospod zakaj pa maste tank parkiran na vrtu?

Ah ne to mamo za oranje njive namest traktorja
bonk.gif

Je priropotou iz Kijeva pa delal kažin okol moje bajte...pol sem pa mulca okol kepe, da je pamet srečou...ja zdej je pa tank pr men ostou...pa ne vem kj znjim.
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.209
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Ne paše vam (rus fanom), če se primerjamo s USA, ne paše vam, če se primerjamo s rusijo....s kom bi se torej primerjali?

Dokler ne bo folk hodil po ulicah s palcami in se pretepal, mislim, da nam nič ne manjka, kje pa piše da moramo vsi imeti meržote, bajte in vile na morju, da bi to bila definicija "uspeha". Mir je vreden več.

Nisem vedel, da se lahko delajo primerjave zgolj s slabimi ekstremi, torej Rusijo in ZDA, v določenih pogledih je namreč oboje podn. In to, da je mir vreden več kot karkoli pa vidim že po našem neomejenem zadolževanju. Vse za to, da se ne razjezi folka z morebitnimi čistkami v javni upravi in ostalimi realnimi ukrepi za odpravo krize in korupcije. In nekateri to še podpirate..sej, važno da je mir na ulicah. Ko bo pa počilo pa pa močno počilo.

Pa v bistvu me sploh ne preseneča, da sem določen za rusofila zato ker pljuvam po USA in po njenih lažeh ter zavajanjih celega sveta, iz enakega razloga sem tudi najverjetneje SDSovec, ker pljuvam po aktualni vladi (ter po ostalih politikh ampak to nekaterim ni dojemljivo).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.211
7.035
113
Za rusofila si označen, ker pač enostavno podpiraš putina v njegovem odnosu do ukrajine. Ali si po eni strani simpatizer rusije, torej po strani trenutnega dogajanja v UA, po drugi strani pa ti niso všeč? No saj je v bistvu vseeno, zgrožen sem bil nad dogajanjem v videu, česar je sposoben "navaden" folk...

Back to topic:

(2) Governor of #Dnipropetrovsk oblast offer to pay $1000 for withdrawal of the 1 automatic gun from separatists
(3) Governor of #Dnipropetrovsk oblast offer to pay $1500 for withdrawal of 1 machine gun from separatists
(4) Governor of #Dnipropetrovsk oblast offer to pay $2000 for withdrawal of 1 grenade-launcher from separatists
(5) Governor of #Dnipropetrovsk oblast offer to pay $10,000 for 1 captured #Putin's diversant
(6) Governor of #Dnipropetrovsk oblast offers to pay $200,000 for administrative building which is freed from terrorists

Euromaidan PR ‏@EuromaidanPR · 54m
#Geneva negations have been going on for 5 hours now @Dbnmjr #Ukraine #Russia #USA #EU

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.067
16.209
113
Podpiral sem Putina v njegovem odnosu do Krima ter Krimskega prebivalstva (ki je bolj kot ne ruski/o) in ne do Ukrajine, kaj bo zdaj naprej z ostalimi pokrajinami ter kako se bo odzval bomo pa še videli in prav tako ga podpiram v njegovem nasprotovanju vsemogočnim USA oz. se mi to zelozelo dopade da jim enkrat za spremembo nekdo vpliven rekriža načrte. Tako kot pri naši politiki se bolj nagibam k manj smrdečemu dreku, kar pa potem še ne pomeni da sem rusofil in da 100% podpiram Rusijo in vse njene težnje ter odločitve kakor tudi nisem SDSovec, ker bi prej izbral SDS kot pa PS/SD, če sem že primoran nekaj izbrati. Vem pa, da je to za nekatere rezahtevno za dojet. Sploh na Alterju.

No pa še back to the topic - vidim, da se gredo v Ukrajini po novem kar divji zahod style, razpisat nagrado pa naj se kdo drug ubada s p33sdarijami, očitno jim denarja ne primanjkuje kot bi predvideval glede na sestradano ukrajinsko vojsko, ki na polno prestopa na stran proruskega prebivalstva
bonk.gif
In pa očitno so že dobili "pomoč" s strani USA in njenih ritoliznikov gled na valuto nagrad. (razen če gre za kopiranje teksta iz članka iz kakšnega CNNa in je treba amerom pretvorit € v dolarje, lahko bi dodal vir)