Napetost v Ukrajini - Krimu

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ti ne bi bil posran, če bi te lovila ruska posebna enota?

Kaj potem sploh tja rinejo? Mar bi ostali v barakah in bi šel Kiev v miren dialog s temi kraji, kot je Jatsenjuk prejšnji teden napovedoval. Ampak neee. Prišel je direktor CIA-e in ukazal vojaški napad s sestradano vojsko.
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.216
7.038
113
Napada nekega ne bo, vsaj do jutri ne, ko se vsedejo vsi za mizo, ker bi karkoli resnejšega ogrozilo ta sestanek.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Kaj je pa bilo tisto na Kharkovskem(?) letališču, kjer so štirje umrli? Kaj so vsi ti tanki in BVP-ji?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.216
7.038
113
Res misliš da bi katerakoli vojska na svetu bila tako nesposobna, če bi bila v vojnem stanju? Kaj veš kaj se dogaja tu, mogoče tisti dezertanti namerno furajo tanke sem ter tja, folk pa jih snema, da se promovira mother rusijo. Malo prehitro verjameš raznim novicam in novičkam, bi rekel, da naivno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res misliš da bi katerakoli vojska na svetu bila tako nesposobna, če bi bila v vojnem stanju? Kaj veš kaj se dogaja tu, mogoče tisti dezertanti namerno furajo tanke sem ter tja, folk pa jih snema, da se promovira mother rusijo. Malo prehitro verjameš raznim novicam in novičkam, bi rekel, da naivno.

je rekel zvesti gledalec BBCja
hysterical-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Jaz pa mislim, da so zadeve preproste in da pučistična vlada nima kakšnega večjega master plan-a.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.216
7.038
113
Zakaj pa bi ga imela? Oz zakaj bi bil potreben, saj ga nihče noče. Rešit so se hoteli janukoviča, sledi približevanje evropi, natu, etc...za lepšo prihodnost pač, kar se pod janukovičem in rusijo niso mogli nadejat.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Ja, zakaj pa potem sploh pošiljajo vojsko na vzhod Ukrajine, če je vse ok?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Jaz pa mislim, da so zadeve preproste in da pučistična vlada nima kakšnega večjega master plan-a.

Ce sedis v tanku in gruntas... A res zelim zaradi Jatsenyuka&Co tvegati svoje zivljenje? Proti Putinu? Verjetno razmislek ne traja dlje od 0.1sec
smirk-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Ce sedis sestradan v tanku in gruntas... A res zelim zaradi Jatsenyuka&Co tvegati svoje zivljenje? Proti Putinu? Verjetno razmislek ne traja dlje od 0.1sec
smirk-1.gif

Fixed
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa bi ga imela? Oz zakaj bi bil potreben, saj ga nihče noče. Rešit so se hoteli janukoviča, sledi približevanje evropi, natu, etc...za lepšo prihodnost pač, kar se pod janukovičem in rusijo niso mogli nadejat.

Priblizevanje EU? Natu? Que? Pa ti ves da je oboje ze v startu odpadlo? Pa ne zaradi Ukrajine. Brez ruske pomoci se bo Ukrajina potopila kakor kamen v morju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.216
7.038
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Zakaj ves svet obsoja rusijo in podpira ukrajino? Saj sem že napisal....nabiranje političnih točk pač. Populizma se grejo vsi, v resnici pa jih b.k. za tista od boga pozabljena območja.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Kateri ves svet obsoja Rusijo in podpira Ukrajino? EU se mi zdi zelo tiha. Edino NATO in USA nekaj robantita, ampak samo zato, ker so izgubili vojni plen - to je Sevastopolska pomorska baza.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Zakaj ves svet obsoja rusijo in podpira ukrajino? Saj sem že napisal....nabiranje političnih točk pač. Populizma se grejo vsi, v resnici pa jih b.k. za tista od boga pozabljena območja.

Kadarkoli pocez pises "svet bla bla" ze v startu pises neumnosti. Svetu se hebe za Ukrajino, Rusijo in vse vmes. Vsak gleda svoj interes in podpira zaradi interesov in ne zaradi pravice. Ce po bi "svet" podpiral Ukrajino bi ze zdavanj uvedel oh in sploh sankcije, letala bi bila v zraku, miljarde pa letele v Ukrajino. Vecina "sveta" do sedaj ve da so ble zadaj cudne igrice pri katerih so bili interesi Ukrajine stranska zadeva. Koncno ceno za zabavo bodo pa placali drzavljani Ukrajine. Zaradi zahodnih telebajskov bodo ob teritorij in doziveli ekonomski propad.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

hysterical-1.gif

Ja, ruske novice so bolj zabavne: klik
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

hysterical-1.gif

Ja, ruske novice so bolj zabavne: klik
hysterical-1.gif

nisem fan ruskih postaj ampak glede na zahodne medije so fantasticni... v bistvu za svoje faile ima vsaj dober izgovor... svoje driskanje in moraliziranje ne prodajajo kakor zlato
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.216
7.038
113
Pred časom je bil tu zemljevid glede krima, od razvitih držav ga še ni priznala nobena, ali? Pa tudi v un ne vidim kakšnih govorov v smeri podpore rusiji, večina govorov obsoja početje rusije. Saj sem dal prej link do zasedanja, nisi gledal?