Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ti ne bi bil posran, če bi te lovila ruska posebna enota?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
bbc?
Aja, sem pozabil, da če ni na BBC-ju, potem to ni res
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res misliš da bi katerakoli vojska na svetu bila tako nesposobna, če bi bila v vojnem stanju? Kaj veš kaj se dogaja tu, mogoče tisti dezertanti namerno furajo tanke sem ter tja, folk pa jih snema, da se promovira mother rusijo. Malo prehitro verjameš raznim novicam in novičkam, bi rekel, da naivno.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Jaz pa mislim, da so zadeve preproste in da pučistična vlada nima kakšnega večjega master plan-a.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Jaz pa mislim, da so zadeve preproste in da pučistična vlada nima kakšnega večjega master plan-a.
Ce sedis sestradan v tanku in gruntas... A res zelim zaradi Jatsenyuka&Co tvegati svoje zivljenje? Proti Putinu? Verjetno razmislek ne traja dlje od 0.1sec
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa bi ga imela? Oz zakaj bi bil potreben, saj ga nihče noče. Rešit so se hoteli janukoviča, sledi približevanje evropi, natu, etc...za lepšo prihodnost pač, kar se pod janukovičem in rusijo niso mogli nadejat.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ja, zakaj pa potem sploh pošiljajo vojsko na vzhod Ukrajine, če je vse ok?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ja, zakaj pa potem sploh pošiljajo vojsko na vzhod Ukrajine, če je vse ok?
Zakaj ves svet obsoja rusijo in podpira ukrajino? Saj sem že napisal....nabiranje političnih točk pač. Populizma se grejo vsi, v resnici pa jih b.k. za tista od boga pozabljena območja.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res misliš da bi katerakoli vojska na svetu bila tako nesposobna, če bi bila v vojnem stanju? Kaj veš kaj se dogaja tu, mogoče tisti dezertanti namerno furajo tanke sem ter tja, folk pa jih snema, da se promovira mother rusijo. Malo prehitro verjameš raznim novicam in novičkam, bi rekel, da naivno.
je rekel zvesti gledalec BBCja
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
je rekel zvesti gledalec BBCja
Ja, ruske novice so bolj zabavne: klik