Ne vem kaj čakaš.... Z lahkoto se pridružiš temleCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Upam da Jest5 nima prav,žalostno da se tem stepskim pijancem toliko dopušča.
K sreči imajo nekateri malo več v glavi od tebe in se hočejo na vsak način izogniti pravemu spopadu.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pusiči od evrope pač, sicer zdaj nekaj UK sika, a dvomim da bo kaj iz tega...
Bile so tiranske, a vseeno je bilo stanje veliko, veliko boljše, kot je sedaj, po "demokratizaciji"Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Bližnji vzhod je hujše od wild wild westa, države so že prej bile tiranske.
Glej, potem pa res ni problema, ker Ukrajina pade na vseh teh točkahCitat:
Čisto nekaj drugega je it se pucat nesnago, ki je že prej to bila, kot pa pucat na pragu evrope, ki je kao "razvita" (čeprav janukovič ni bil, ipd...). Al kdaj je nazadnje USA "napadla" moderno, sodobno, pravično, državo?
Približno enako, kot prej. V bistvu me bolj skrbi "demokratizacija" bližnjega V, da se kakšen kekec ne pride razstreliti v bljižino.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Povej mi nekaj, se zdaj počutiš kaj manj ali bolj varnega, kot si se pred UA štalo?
Smo avtomatsko ščiteni, ker Rusija ne bo šla namensko napadati žepne državice preko kupa drugih močnih držav(pa spreglejmo, da nimajo tukaj nobenih interesov in vzrokov za napad). Ogroženi(mi in kompletna EU) smo le v primeru odkritega spopada z Rusijo, do katerega pa ne bo prišlo.Citat:
Prej smo nekako verjeli, da nas bodo "veliki" ščitili, zdaj že malo manj...čeprav smo v NATU, ampak dvomim, če bi se recimo rusija spravila na nas (hipotetično) bi se komu dalo pretegnit za žepno državo. Zavoljo miru bi raje prepustili da nas putin pregazi.
Tako se tudi nikomu ne da jebat s ukrajino.
Citat:
Čeprav bi Rusija na koncu direktni spopad izgubila