Napetost v Ukrajini - Krimu

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Samo takole malo za razsvetlenje ... Čečenski voditelji v II. Čečenski vojni... Aslan Maskhadov †
Abdul Halim Sadulayev †
Dokka Umarov
Ilyas Akhmadov
Turpal-Ali Atgeriyev †
Akhmed Avtorkhanov †
Ibn al-Khattab †
Abu al-Walid †
Abu Hafs al-Urduni †
Muhannad
Ali Taziev
Supyan Abdullayev
Shamil Basayev †
Ruslan Gelayev †
Salman Raduyev †
Sulim Yamadayev †
Rappani Khalilov †
Yassir al-Sudani

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Matey, predlagam tudi, da naslednjemu, ki uporabi besedo rusofil ali kakšno drugo prispodobo (to velja za obe smeri, čeprav vemo, v katero smer so bile prispodobe uporabljene), podeliva (kdor bo prvi) nekaj časa toplic, ker sam imam dosti takega srednješolskega obkladanja z imeni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
se strinjam. ampak skozi steno z glavo riniti nima nekega smisla, ker zaslepljenin pač ni mogoče ničesar dopovedati in ne razumejo

to mi je podobno kot debata o bivši državi. se prav čudim, da je še kdo živ itd. enostavno nima smisla

veliki ( beri politiki, tajkuni, oligarhi ipd golazen ) se med sabo prckajo, kdo ima večjega , navaden folk pa iebe ježa. samo indoktriniranci tega ne vidijo

@Ceedevita: +1
zmaga.gif

@Andy1: Dogovorjeno.
@Ostali - upam, da ste prebrali boste upoštevali ta post.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Ne vem zakaj bi vi nekoga pošiljali v toplice zaradi zgoraj omenjene besede. Kaj ste stari 10 let. Če nekomu ne morete kaj dopovedat, mu pač nehate dopovedovati. Včasih dobim občutek, da bi bilo potrebno kakšnega moderatorja nekam poslat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Lepo se napiše kako in kaj pa folk ne upošteva tega 5%. Kot si sam napisal, kaj smo stari 10 let? Ne nismo. Treba se je znati obnašati in določena dejanja prinesejo določene posledice. Če pa imaš sam kak boljši predlog za ureditev/umiritev situacije s popoloma neprimernimi nadimki pa kar na dan z njim, ga bomo zelo veseli.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Predlog, najpre se odstrani iz moderatorstva... bo takoj boljše..
Smetiš v temi najbolj ti potem moraliziraš.

Če se pa gremo z nadimki, potem si se pa moker zbudu dons, da si to šele zdaj ugotovil na tem forumu, kaj boš benal 90% userjev.. Se mi zdi da je lažje tebe odstranit iz admin moda....

Bo kuj boljše probej....

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Moderator pa pravi da je žaljivka....
Matej...
vidiš da govoriš nonsense...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Mah osnovni problem je v razumevanju tematike... Tukaj beseda rusofil nima nobene zveze, zato je tudi precej moteča... Osnovno je v tem, da mnogo ,mnogo ljudi nasploh ne pada več na CNN manipulacije in imajo že poln kufer ameriške globalne "demokracije "... Iz tega razloga je tudi večina v Ukrainskem konfliktu na ruski strani, kar pa niti približno ne pomeni, da so rusofili... Enostavno jim je dovolj Hollywoodskib pravljic..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
@all:

Prvo kot prvo - tu ne pišem kot mod ampak kot navaden uporabnik.
Drugo kot drugo - zame je beseda rusofil žaljivka, saj niti približno nisem naklonjen Rusiji v nobenem pogledu sploh, če se me pa za rusofila označi zgolj zato, ker nsprotujem USA zunanji politiki in opozarjam na dvoličnost ter zavajanja z USA strani ter da je posledično potreben malce večji dvom v njihove izjave pa me to še ne naredi rusofila. Na neprimerno dodeljevanje nadimkov sem opozoril že večkrat ampak se to določenih uporabnikov žal ne dotakne. Nekaterih pa se in to je dokaz, da se da normalno nadaljevat debato - primer: 8888.
In tretje kot zadnje - Besede Rusofil jaz ne morem dati v cenzuro, kar se pa mene kot moderatorja v veku tiče pa se mi v tem delu lahko moderatorvo brez problema odvzame. Kot že N-krat napisano sem to dobil zraven kot bonus, ki pa si ga ne želim, saj je v čveku preveč...hmm....posebnih uporabnikov in zato se tudi prakttično noben drug mod tu ne ukvarja z vami. Meni se pa čisto slučajno da oz. se mi je dalo. Zdaj sem s tem zaključil, sledijo samo še opozorila in banane. Ena je že priletela, za druge bomo pa še videli.

In ne, rusofil ni zgolj prijatelj Rusije in Rusa, tako razlago lahko vsak otrok nalima na net. Ker če je pa temu tako, je potem pedofil zgolj prijatelj otrok in potemtakem nič slabega, kajne? Zdaj sem pa zaključil z vami
smirk-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Glede nato da si omenil besedo, boš dobil ban...
Vsaj jest sem tko moderatorja zastopil..

Besedo mu je pa user Zakon razložil...
Tvoje pravlice o ceni plina pa lahko zlomimo takoj
http://www.rferl.org/contentinfographics/gazprom-russia-gas-leverage-europe/25441983.html

tvoja teorija se podre u šusu.....

Predvsem je cena odvisna od pogajanj. Rusi so načeloma vedno bili bolj nakljonjeni državam iz vzhodnega bloka....
Še bolj se tvoja teorija podre pri Kitajcih..

Nateg bodo čutili več desetletij...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Mah osnovni problem je v razumevanju tematike... Tukaj beseda rusofil nima nobene zveze, zato je tudi precej moteča... Osnovno je v tem, da mnogo ,mnogo ljudi nasploh ne pada več na CNN manipulacije in imajo že poln kufer ameriške globalne "demokracije "... Iz tega razloga je tudi večina v Ukrainskem konfliktu na ruski strani, kar pa niti približno ne pomeni, da so rusofili... Enostavno jim je dovolj Hollywoodskib pravljic..

467716-post_slo.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Evo hinavščina na kvadrat omenjena je bila beseda za katero ste obljubili ban

ti mu aplavziraš...
Vidiš, zakaj pravimo, da nisi primeren za admina v katerikoli temi...

tolko o tvojega razumevanja samonapisanega....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Ti pa tvoje dojemanje - omemba besede zaradi razlage ni enako dodelitvi te besede kot nadimek določenega uporabnika
priden.gif

Zatorej ni bana, ki bi sledil, če bi tebi napisal da si McCainofil. Ali pa ko ti meni napišeš, da sem Rusofil. Bo zdaj šlo? Ne bo a ne?
crazy1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Evo hinavščina na kvadrat omenjena je bila beseda za katero ste obljubili ban

ti mu aplavziraš...
Vidiš, zakaj pravimo, da nisi primeren za admina v katerikoli temi...

tolko o tvojega razumevanja samonapisanega....

pa kaj je s tabo narobe ? si 15 let star , maloumen ali samo rad smetiš?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Ma pusti ga, mogoče mu pa pače pozornost in občutek, da je pameten.

Pa dovolj je offtopica o besedah oz. nadimkih, to je zdaj razjasnjeno, gremo nazaj na temo o krizi v Ukrajini.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Hahaha... Človek poda link s ruskega cenami plina po državah in doda ..." Rusi so načeloma vedno bili bolj nakljonjeni državam iz vzhodnega bloka..".... Mimogrede... pa si si ti sploh ogledal zemljevid, s cenami v lunku, ki si ga podal... hehehe...

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Ne to samo potrjuje, da je cena odvisna od pogajanj in nič drugega. Transport v pipu načeloma bi moral biti za vse enak. Čeravno so si Kitajci izborili zamrzjeno ceno za dobo 10 let...

Kar potrjuje, da cena ni odvisna od stroškov transporta in trenutnega cenika, amapk bolj od samega dila. Še zmeraj pa so Kitajci nategnl ruse z nevrjetnim, da so si bukiral ceno energeta v prihodnost....

Kar je neverjetno. Putka pravzaprav ni imel izbire, če se zajebava z ZDA...
Naj povem, da so si izpogajali ceno 25 % nižjo od želje Gazproma......