Napetost v Ukrajini - Krimu

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
888
25
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanima me zakaj tisti kateri podpirajo fašiste v takoimenovani donbas republiki istočasno ne podpirajo pravice Karelcem, čečenom in ostalim kavkaškim narodom, ter sibircem?

po mojem mnenju se caka na katalonce in podobne za dober zahoden zgled
wink-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
A ni bla Yugoslavija zgled.....

Putki baje že vre v Čečeniji, rubelj pada rekordno, podgane prenakazuejejo denar, energenti se cenijo......

zelo lepo, se odvija..... stvar...
Putkinovega blefa amnestije pa noben več ne verjame...

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
888
25
28
Ljubljana
yugoslavija ni zahod... caka se "pravi" zgled. Al je tudi tukaj sistem da tukaj je pa vse drugace (recimo odcepitev kosova brez referenduma)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanima me zakaj tisti kateri podpirajo fašiste v takoimenovani donbas republiki istočasno ne podpirajo pravice Karelcem, čečenom in ostalim kavkaškim narodom, ter sibircem?

Jaz osebno ne podpiram nobenih fašistov, ne ruskih, ne ameriških, niti evropskih, ti pa lahko povem da ravno tako kot podpiram samostojnost vzhodno ukrajinskih pokrajih tudi podpiram vse ostale narede pri željeni osamosvojitvi. Za razliko od koga drugega se trudim ne imeti dvojnih meril. Če so pa dojemanja določenih uporabnikov tako omejena, da z lastnim posploševanjem omejenih podatkov pride do ideje, da se podpira zgolj to osamosvojitev, za druge "nam" pa dol visi pa to res ni moj problem
roza.gif

@Kameleon - beseda rusofil ni prepovedana, je zgolj nezaželjena zaradi popolnoma napačne uporabe.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
kot je nekdo rekel, in se tudi strinjam, beseda rusofil ni pravilna, ker dvomim da so rusi takšni, kot jih prikazuje putin.

bolj primerna beseda je putofil, ker ta rusija je odraz njega oz ruske kgb mafije.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
A ni bla Yugoslavija zgled.....

Putki baje že vre v Čečeniji, rubelj pada rekordno, podgane prenakazuejejo denar, energenti se cenijo......

zelo lepo, se odvija..... stvar...
Putkinovega blefa amnestije pa noben več ne verjame...

Zelo lepo ja, zelo lepo.. za omejence, ki niso sposobni videti celotne slike oz. najbpomembnejših stvari in to je to, da bomo v vsakem primeru jebali ježa, če gre Rusiji slabše ali pa boljše (ker potemtakem gre nekomu drugemu slabše in temu nekomu lezemo v rit koliokr se le da).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kot je nekdo rekel, in se tudi strinjam, beseda rusofil ni pravilna, ker dvomim da so rusi takšni, kot jih prikazuje putin.

bolj primerna beseda je putofil, ker ta rusija je odraz njega oz ruske kgb mafije.

Nasprotno razmišljujoči so torej McCainofili? Kar izzivaj ja, ali pa res še vedno nisi dojel. Kar je tudi povsem možno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Rusiji je šlo dobro, bili smo energetsko odvisni od njih in kje smo? Bojda v *****, kar se tiče energentov.

Mogoče pa bo bolje, če se evropa strateško poveže s ameriko ali drugimi trgi, ali zakaj bi vztrajali pri rusih, ko pa je videt, da nam to ni prineslo ravno neke energetske svobode.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Tvoj nonsense je res neverjeten...

Putka je obenem povedal da noče izolacije in da bo naprej kšefta z EU in ZDA, ker samoizolacijo pod nobenem primeru ne bo akseptal...
Če mene prašaš je naredu velik bend over....

Fistirajo ga pa lastni oligarhi, ki mu kot podgane bežijo v oaze. Saj je znano da čez noč zapre tudi svoje frende.

Kr se Slovenije tiče, bašeš, ceno enertgentov imamo kr precejšno in nismo neka Srbija pa še to so nategnil pr ceni. Saj je Putka bil vidno nezadovljen tudi pri njih...

Pri nas bo drago tako ali tako.... Tukaj je tvoj blef res neverjetn. Če bi držal bi ble cene energetov smešne ne pa da mamo cene kot bi bli v Švici....

Skratka upam, da se še čečeni dvignejo, da majo dve fronte, kmal bo hiperinflacija in vrste za kruh.....
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Lepo, da že tako bogim narodom na tamkašnjemu območju privoščiš še večjo bedo.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
"Čečeni" se bodo dvignili, kot v prejšnjih dveh vojnah, ko jim bo to ukazal Washington preko svojih pudljev v Riadu... Če bi si malo pogledali sestavo tako imenovanih "Čečenskih borcev", v prejšnjih vojnah, bi na pamet trobezljanje verjetno precej izvodenelo....

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Rusofili pravite da niso bogi...
Kva je zdej....

Tud Putka se je hvalil, da to za njih ni nič....
Verjamem za miljardernega prasca to ni nič, dvomim pa da za večino....

Sicer pa prav jim je.... ZDA zna, zapomnite se to, brez metka... V tolikih bulah in frontah so končno naumili Izraelske fore.... In ja kozak je preneumen, da bi se šu to igro....
Ker ima kozake med svojimi vrstami, ti pa so podgane z enim fičerjem, skačejo prerano iz broda, ko še ni naluknjan....

to je to...

in prav je tako...
Kej dost bolj brihten ni od Miloševiča, to je fact.

Aja še Kitajci so ga nategnl na suh.... Ti so še bolj brihtni..... Pa dobri izpadl, hehe

Nazadnje urejeno:

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Normalno, Rusi so Srbom vedno obrnili hrbet in jih nategovali...
Če pogledamo Kosovo, plin, karkoli....

Matej pa bluzi kaka blazno zgubo delamo, se pa vidi da plačujemo najdrežje možno...

Skratka ne vejo kaj kvakajo...... U bistvu so ameriški potrošniki ki bluzijo o nostalgiji...

Nazadnje urejeno:

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
No ja... Plitvoumnost kar ne poneha in ne poneha... Cena plina ni popolnoma nič odvisna od nacij ali nacionalnosti...Pač pa predvsem od KOLIČIN in transportnih stroškov.... Tako, da če podajate cene, podajajte še količine... Sicer pa je s Hollywoodsko opranimi glavami debata po navadi nesmiselna... po principu .. "Don’t argue with idiots. They’ll drag you down to their level then beat you with experience."

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
@GloGlo - Daj mi prosim definiraj besedo rusofil. Ker me zanima kaj točno to pomeni, glede na to, da se nanaša name in da sem na nepravilno rabo te besede že opozoril in da bodo v nadaljevanju sledile tudi sankcije. Dovolj imam uporabnikov, ki se ne zmorejo kontrolirati kljub jasnim opombam.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
S tem se strinjam tudi sam ampak ni to tako lahko. Ker mene osebno zmoti dejstvo, da če se laž oz. napačno dejstvo ponavlja dovolj časa, postane resnica.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
se strinjam. ampak skozi steno z glavo riniti nima nekega smisla, ker zaslepljenin pač ni mogoče ničesar dopovedati in ne razumejo

to mi je podobno kot debata o bivši državi. se prav čudim, da je še kdo živ itd. enostavno nima smisla

veliki ( beri politiki, tajkuni, oligarhi ipd golazen ) se med sabo prckajo, kdo ima večjega , navaden folk pa iebe ježa. samo indoktriniranci tega ne vidijo