Napetost v Ukrajini - Krimu

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Zanimivo da je tisoce satelotskih posnetkov samo posnetkov ruskih oklepnikov ni nikjer
smile-1.gif

Zdaj mi je jasno zakaj tako dobro laufa prodajanje.megle po domovih naivnezev ne manjka
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.222
113
blizu močvirne prestolnice
Ne morete preboleti da zaradi svoje nesposobnosti niste morali obdržati ozemlja, hvala Bogu so ga bili sposobni obdržati Hrvatje in upam da tudi Pravoslavni bratje Ukrajinci!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja in, predsednik vlade je Jud tako kot ti! Je tudi on fašist?

Papež ti je ukazal, da ob nedeljah in praznikih ne uporabljaš interneta.

Veliko Judov je bilo nacijev, celo osebno stražarji Hitlerja.

A zdaj sem pa že kar Jud, ker sem enkrat omenil neke korenine izpred 500 let?
smile-1.gif
ok, dobro da vem

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.222
113
blizu močvirne prestolnice
Pri tebi je res težko vedeti kaj se dogaja, enkrat si Jud, enkrat so bili tvoji na nemški strani, drugič na ruski, potem si kar naenkrat postal jugonostalgik, tukaj si proti Pravoslavnim Ukrajincem kateri branijo svoje ozemlje pred prav tako Pravoslavnimi Rusi, narobe svet ni kaj!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti si tudi bil pionir, a ne? mladič komunajzar... težko te je razumeti

Moji niso bili na nemški strani nikoli, sicer to velja za vse, ki so bili okupirani in prisilno mobilizirani.

Juga je imela svoje lastnosti, vendar dejansko danes nihče noče več nazaj, možna pa bi bila kakšna trgovska povezanost brez meja, samo zdaj so nas že skapirali in nas kupujejo.

Narobe je svet v Ukrajini in tam je potrebno narediti red, Ukrajinci so nesposobni.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne morete preboleti da zaradi svoje nesposobnosti niste morali obdržati ozemlja, hvala Bogu so ga bili sposobni obdržati Hrvatje in upam da tudi Pravoslavni bratje Ukrajinci!

A si mal neumen kaj imam jaz s kosovom?
bonk.gif

Sicer pa.predlagam moderatorju naj zbrise.zadnje poste ki nimajo veze z ukrajino
wink-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Objavljen je bil posnetek Putinovega nagovora, ko je Krim primerjal z Kosovom. In kako nelagalno so Kosovo razglasili za samostojno republiko....

Če si pošten, delajo vsi sranje povsod. Kaj Kitajc dela po Afriki, te pa ne moti ter tudi po vzhodnem svetu. Američani za razliko tudi dostikrat pomagajo, dajejo keš, nekateri še to ne.

Arabci koljejo masovno po Afriki, ter dobesedno zasužunjejo folk kot v srednjem veku. Kaj delajo Rusi po svetu je tudi stvar debate, če pogledamo Nemški dokumentarc Putinove igre, kjer si lahko pogledaš komentarje na šalabjzerstvo Putina.....

Skratka vsi vi in jaz smo konzumerji ameriških produktov, imaš pa moralne zadržke ne maram, a ravno na račun političnih igric in udobja, nekateri crkujejo mi pa gunžamo po forumih.

Kaj je to beda pa ti lahko že ukrajinci povedo, mogoče bi moral dobiti eno njihovo plačo, da bi dojel, zakaj je narod vstal. Če pa poslušamo tukaj folk, pa se mi zdi, kot bi Ukrajinci živeli v blaginji v času Janukoviča?

Profesorska plača je 80 dolajev na mesec?
Ruska blaginja...

no mogoče za tebe.... btw pr nas se pa dohtarji kregajo ker imajo osnovo 1.300 premal (kar po moje definitivno je), samo da rečeš potem ZDA je kriva si pa zlo dvoličen. Teb en ni všeč in je kriv...

Če kej mene BDP na prebivalca prepriča, zakaj je do vstaje prišlo, noben se nebi kurčil, če bi folk živel normalno... (če pogleamo Slovenijo) vidimo, da si brezposelni kupujejo Iphone, kofetkajo, hipohondrajo itd.....

pa še pravimo, da jih je več kot petina pod pragom revščine...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Imam mobitel samsung tv pa lg nevem kaj je tu ameriskega
smile-1.gif

Pojdi malo naokrog po sloveniji in si poglej kaj je beda tukaj pri nas v sparu in lidlu nonstop zbiramo hrano za lacne slovence
wink-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Korejske firme so pod vplivom američanov, lahko pa si pogledamo S Korejo... verjetno pa imaš v kompu neameriški proc...
still to ni važno...

Omenjaš našo revščino, priznam je. Lepo da pomagaš.
Ampak če ne razumeš zakaj je Ukrajinski narod vstal, tukaj te pa ne razumem...
Pod Janukovičem je bila plača profesorja okoli 80 dolarjev - naša socialna pomoč pa je okoli 250 EUR + dokladi če so otroci...

Jest tukaj vidim extremno darežljivost in benefit Rusov do Ukrajinskih prebivalcev.
Recimo naš prag revščine je pod 400EUR.

Jest mam resnično občutek, da vi dejansko ne veste kako bedno živijo ti prebivalci. Si ne upam pomislit koliko tam dobi delavec. Jest recimo grem v štacuno po futer in zapravim 130EUR pa še za teden nimamo.

Tukaj je govora, kaj je Rusija dala Ukrajincem??? wtf

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Pro-Russian rebels in eastern Ukraine are being bolstered by 1,200 troops who “trained for four months in Russia”, according to the separatists' leader.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Alexander Zakharchenko, prime minister of the self-proclaimed Donetsk People's Republic, said the rebels were in the process of receiving some 150 armoured vehicles, including 30 tanks, and 1,200 fighters who he said had spent four months training in Russia.

I

Izbrisan uporabnik #488

Specialce
smile-1.gif

Saj prav tak, naj se spopadejo spodobno, z enakimi orožji.

Nebo pa so očitno Rusi lepo porihtali, da Ukrajinci ne upajo leteti.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
V 4 mesecih pa ti ne morš specialc postat....

No mogoče razen tebe....
V redni vojski je to šnelkurs pešadija.....

Za kaj pa je treba najprej šolanje potem pa še trening... Kot bi rekl v 4 mesecih treninga so postal boksarji...

Nazadnje urejeno: