Objavljen je bil posnetek Putinovega nagovora, ko je Krim primerjal z Kosovom. In kako nelagalno so Kosovo razglasili za samostojno republiko....
Če si pošten, delajo vsi sranje povsod. Kaj Kitajc dela po Afriki, te pa ne moti ter tudi po vzhodnem svetu. Američani za razliko tudi dostikrat pomagajo, dajejo keš, nekateri še to ne.
Arabci koljejo masovno po Afriki, ter dobesedno zasužunjejo folk kot v srednjem veku. Kaj delajo Rusi po svetu je tudi stvar debate, če pogledamo Nemški dokumentarc Putinove igre, kjer si lahko pogledaš komentarje na šalabjzerstvo Putina.....
Skratka vsi vi in jaz smo konzumerji ameriških produktov, imaš pa moralne zadržke ne maram, a ravno na račun političnih igric in udobja, nekateri crkujejo mi pa gunžamo po forumih.
Kaj je to beda pa ti lahko že ukrajinci povedo, mogoče bi moral dobiti eno njihovo plačo, da bi dojel, zakaj je narod vstal. Če pa poslušamo tukaj folk, pa se mi zdi, kot bi Ukrajinci živeli v blaginji v času Janukoviča?
Profesorska plača je 80 dolajev na mesec?
Ruska blaginja...
no mogoče za tebe.... btw pr nas se pa dohtarji kregajo ker imajo osnovo 1.300 premal (kar po moje definitivno je), samo da rečeš potem ZDA je kriva si pa zlo dvoličen. Teb en ni všeč in je kriv...
Če kej mene BDP na prebivalca prepriča, zakaj je do vstaje prišlo, noben se nebi kurčil, če bi folk živel normalno... (če pogleamo Slovenijo) vidimo, da si brezposelni kupujejo Iphone, kofetkajo, hipohondrajo itd.....
pa še pravimo, da jih je več kot petina pod pragom revščine...