.@shaunwalker7 and I just witnessed a not insubstantial column of APCs and trucks slipping across the border into Ukraine.
Citat:
Vojaški konvoj naj bi ob meji čakal na temo in se nato neopazno prebil skozi odprtino v mejni ograji.
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
Nosilnost kamijona je ?
Ko voziš železne palce je 10% poln, če pa zlato pa 1%
lp
Ja...ker ajda je težka ko zlato
kaj je kaksno tekmovanje v nerazumevanju ?
Sleper se ponavadi nalozi cca 25ton
zaklji so ponavadi 50 kg
Se pravi 500 zaklov
zdej pa hitr slikco se enkrat stet pa povej da jih je samo 450 pa da je zihr se mimometalc spodaj
ps: hotu sem samo povedat da je kamion redko volumnsko polno nalozen
Citat:
Neverjetno mučkanje...počasi bom začel verjet da je kaj drugega za to "pomočjo" rusije:
Citat:
Smešno da sta vdor vojske opazila dva novinarja in ne kakšna vojska s sateliti radarji in podobnim
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Navijam za Ruse?
Jaz bolj za mir navijam.
Citat:
Ukraine said its troops attacked and partially destroyed a column of armed vehicles that had crossed the border from Russian territory, while Russia said it was concerned about an attack on another convoy carrying aid.
Ukrainian government troops engaged the vehicles that had arrived overnight through a rebel-held section of the border, Andriy Lysenko, a spokesman for the country’s military, told reporters in Kiev today. Ukrainian soldiers continue to come under shelling, including rounds fired from Russia, he said.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Navijam za Ruse?
Jaz bolj za mir navijam.
Nekje v stilu komunajzarjev, ko je Hitler najprej aneksiral Avstrijo, nato Sudete, nato Poljsko.
Mi smo za mir. Stric Dolfe je fajn, lej kake lepe avteke v Nemčiji delajo, pa še z našim stricom Jožekom iz Moskve je podpisal pakt.
To gre samo za zaroto zahodnih plutokracij, ki žele zasužnjiti svetovni proletariat.
Dve leti kasneje, pa jokanje pri zahodnih plutokracijah za vojaško in drugo pomoč, ker je Dolfe prišel pred domači prag.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne zavajaj, še vedno nisi odgovoril, kaj Srbi vidite v Rusih?