Napadi na Dunaju

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
V moji mladosti so po Evropi strašili militantni levičarski ekstremisti in kaki lokalni separatisti: rdeče brigade, ETA, IRA ... Tu pa tam pa so se na evropska tla prenesli še spopadi med Palestinci in Izraelci in kaka Fronta Polisario.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Me prav zanima kaj bo Fajonka tweetnila.....krokodilje solze in epohalno ogorčenost...

Ko una Ursula von den al kaj je že iz iste struje ko se je pokrivala z ruto ko so arabci prišli v EU parlament.....potem pa bum v Parizu...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
dunaj je gotov, parkrat na leto pač gremo na dunaj in vidiš te kontraste, bolano. Sem ze pisal, prides v wienerneustatd (pred dunajem kraj) v trgovinah, vsa fejk prazne škatle, ker prave kradejo, in potem dobiš zadeve pri blagajni... prav ono, ko divji zahod...pogledaš po trgovini, pa je jasno, samo rjuharji, črni in ostalo. In potem ker to vidiš in seštevaš si pa itak zafustriran radikalni desničar in mikro naci. jepte se (drugače misleči) :evil: .

Mi smo lahko samo srečni, da smo tolk "zabačeni"... da za to sceno nismo zanimivi. Upam da tako ostane, čeprav je po svoje bizarno, da si ne želiš napredka in višjega standarda.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
no, vsaj eden od teh očitno ni prišel iz Sirije:

Er heisst Kurtin S., geboren 2000, wurde 20 Jahre alt und ist in Wien geboren und aufgewachsen und hat albanische Wurzeln. Seine Eltern stammen aus Nordmazedonien und sind in Sachen Islamismus unauffällig.

Bohved kolk žlahte ma v Kranju? :sprasujemse:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.126
113
Pa saj je čisto enostavno.

Daj narodu poštene plače za pošteno delo in delo in blago naj bo tudi pošteno plačano.

Pa mislim , da pol šef ne bo rabil ravno Borata iskat za tvoje delo.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in Pepe

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Pa saj je čisto enostavno.

Daj narodu poštene plače za pošteno delo in delo in blago naj bo tudi pošteno plačano.

Pa mislim , da pol šef ne bo rabil ravno Borata iskat za tvoje delo.
Rak rana "belcev".
Vse se gleda skozi ozko prizmo dobička, širše slike pa ni.
Če za razvrednoteno delo uvoziš Ibrahima in pol njegove žlahte, potem za taisto delo ne plačuješ samo minimalca ampak bistveno bistveno več. To govorim brez ekstremnih izpadov kot je ta na Dunaju.
Dejmo šparat, naj stane kolikor hoče.
Ali pa: s prižganim jurjem dinar iščemo. :bonk:

B81

22. jul 2007
37.016
10.540
113
kaj pomagajo twiti, če pa ni dejanj. Tako so se ku**** kako bo meja pod njihovo vlado nepredušno zaprta, a horde "dohtarjev, fizikov" se še kar prosto sprehajajo med nami. Mogoče je ta napadalec na Dunaju prečkal preko Slovenije, torej smo soodgovorni, da jih nismo na zunanji schengenski meji ustavili. Kje je sedaj Grims&co....

Res, raje lovimo folk po šumah brez mask, kot da bi na meji delali red.
Ne spilaj kretena.
Ocitas stvar, katero je ustavila tvoja struja. Kak hinavec moras bit, da reces, kje je zdaj zaprta meja, obenem pa tvoji ne pustijo zapret?
Mislim wtf no. To bi samo se od bivsega eazyja pricakoval.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ne spilaj kretena.
Ocitas stvar, katero je ustavila tvoja struja. Kak hinavec moras bit, da reces, kje je zdaj zaprta meja, obenem pa tvoji ne pustijo zapret?
Ustavili so se sami, ker niso privolili v kompromis 2 km. Raje nič in jokat, kako so drugi krivi.
Pa ne delaj si utvar, tudi s 5 km(al kolk so že hoteli) ne bi bila situacija nič drugačna.
Vojsko imaš tudi sedaj na meji.

• Haha
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
37.016
10.540
113
Tebe pa itak ne mores resno jemat, ko se gre za podobne zadeve, ker bluzis s tistimi kilometri, ki ne bi pomagali nic, da bi se levaki lahko izzivljali in objavljali clanke tipa, nesposobna vlada ne zadrzi migrantov na meji in to ob pomoci vojske. Seveda ne bi pripisali, da ima na voljo le par km... hinavci vedno bli...

• Všeč mi je
Reactions: cappy

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To je verski problem ne pa problem kože in migracij. Pa vprašanje kdo mA se kej od tega

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Nesposobna vlada ima pomoč vojske na meji in ne zadrži migrantov. Kot jih ne bi zadržala, če bi ta vojska imela več pooblastil.
Edino če ima jajo v kleti mašino za kloniranje in bo vojsko namnožil tam ene 50x

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
@ALL......premikam poste iz lepote multikulti sem v namensko temo....

• Všeč mi je
Reactions: Matey

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Problem bo zate komaj takrat, ko bo ta problem prisel do tvoje hise. Takrat se pa ponavadi vzame glava iz peska..
Jaz točno vem koliko je ura. Misliš da mi je vseeno? Samo pravim da je to verski problem in naj se nehajo očitki o barvi kože, narodnosti in takoj naprej ampak naj se pokaže direkt na muslimansko vero.

2. okt 2007
3.803
2.283
113
Ne spilaj kretena.
Mislim wtf no. To bi samo se od bivsega eazyja pricakoval.

kakšna mja struja :sprasujemse: nisem član nobene struje, ampak samo svodobno misleči, kjer si upam izpostaviti težave in neumnosti obeh struj (levih ali desnih, ali koga že hočeš). Seveda, ker pa kritiziram JJ, sem pa tako obsojen kot levak, kar pa je itak širši SLO problem deljenje po nekih strujah oz. si naš ali pa si proti nam...

Če bi bil, bi sedaj pisal, kako si "tisti od dole" ubogi, pa ne pišem, ker bi sam šel na mejo in jim pokazal, kako se dela....:gorjaca:

• Haha
Reactions: cappy