Napad etničnih

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj pa vozniška dovoljenja? kako jih dobijo, če so nepismeni?
Saj jih tako več kot pol nima izpita
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj pa vozniška dovoljenja? kako jih dobijo, če so nepismeni?
Saj jih tako več kot pol nima izpita
grin1.gif
Saj zato..sem mislil, da bo organ kaj v tej smeri pripomnil
smile-1.gif
glede na to, če civila dobijo brez vozniške, ga je nasrkal do daske.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
a znake se bere? Nekaj novega. Bistvo je da on ve kaj ta znak pomeni. Ne vem kako ti osemkotnik preberes....vecina nas je takih da ga vidimo in vemo da pomeni da se moremo ustavit pred kriziscem. Beremo ga ne. In ce cigo ne ve da se more ustavit in se ne ustavi je storil prekrsek. In dobi kazen. Ali jo placa ali ne je pa druga zgodba.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dej policaj ne seri. Malo morje znakov ima zraven tekst. Kdaj in kdo lahko v dolocenih casovnih okvirjih parkira ali
pa se tam lahko vozi. Obvestila na avtocesti....pa se lahko nastevam.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dej policaj ne seri. Malo morje znakov ima zraven tekst. Kdaj in kdo lahko v dolocenih casovnih okvirjih parkira ali
pa se tam lahko vozi. Obvestila na avtocesti....pa se lahko nastevam.
Ker jih je tako veliko da ljudje cela poglavja takole ob cesti na tablah preberejo ane. Ampak razumem da custven ratas ob omembi tvojih osnovnih delovnih orodij. A veliko tke beres v sluzbi?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
a znake se bere? Nekaj novega. Bistvo je da on ve kaj ta znak pomeni. Ne vem kako ti osemkotnik preberes....vecina nas je takih da ga vidimo in vemo da pomeni da se moremo ustavit pred kriziscem. Beremo ga ne. In ce cigo ne ve da se more ustavit in se ne ustavi je storil prekrsek. In dobi kazen. Ali jo placa ali ne je pa druga zgodba.
Ja bere se jih.
Piše gor npr 50.
Nepismen vidi eno čačko.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja bere se jih.
Piše gor npr 50.
Nepismen vidi eno čačko.
Jaz bi tudi bil tega mnenja.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Glej, ne morem več debatirat s tabo. Preveč intelekta iz Tacna je to zame. Vsevedni policaji, so bili vedno moja šibka točka.

Moja osnovna delovna orodja, mi prinesejo precej veliko nagrado vsak mesec (beri plačo), tako da jih z veseljem berem.

Smo pa nekateri prebrali kaj bolj intelektualnega, za razliko od tebe in tvojih cicibanov, pil-ov in pobarvank policista Mirkota.

Lepo se imej, pazi da bo kapa poravnana in pendrek zloščen.

Bom mislil nate, ko boš forumaše vozil skozi ciganske vasi na ogled njihovega vsakdanjika. Da te ne bo strah, saj veš....

p.s. začni pa že sedaj vadit tvoj podpis, da se boš lahko pravilno podpisal na božične voščilnice.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Glej, ne morem več debatirat s tabo. Preveč intelekta iz Tacna je to zame. Vsevedni policaji, so bili vedno moja šibka točka.

Moja osnovna delovna orodja, mi prinesejo precej veliko nagrado vsak mesec (beri plačo), tako da jih z veseljem berem.

Smo pa nekateri prebrali kaj bolj intelektualnega, za razliko od tebe in tvojih cicibanov, pil-ov in pobarvank policista Mirkota.

Lepo se imej, pazi da bo kapa poravnana in pendrek zloščen.

Bom mislil nate, ko boš forumaše vozil skozi ciganske vasi na ogled njihovega vsakdanjika. Da te ne bo strah, saj veš....

p.s. začni pa že sedaj vadit tvoj podpis, da se boš lahko pravilno podpisal na božične voščilnice.

Sem vse razumel razen tehle podpisov na voscilnicah...sej azumes...mozganski hendikep se mi mora nekje poznat...tko da ce bi mi to razlozil...