Paket iz kitajske (info nujno)

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.222
695
113
tam ko se terc po tori rola
..podoben primer je bil z bratrancem, že od nekdaj je na BMW-jih. To je bilo okoli 1992, če se ne motim...je vedno govoril, da za servis vedno uporablja original BMW dele (filtre), jih je hodil kupovati v Avstrijo na servis. Da on pa v avto res ne bo dajal kakšnega Donita, kot mi ostali... Ko pa je na škatli videl napis Original BMW ersatz teile, pa z majhnimi črkami spodaj ''by Donit, Slovenia''..(ali je pisalo Yugoslavia... ne vem več)...nepozaben izraz na obrazu.

• Haha
Reactions: Robert in Matey

corsol

Guru
11. mar 2010
3.397
1.219
113
Ne vem, sem videl kar nekaj revjujev o raznih good price china wheelsetih. Ne zaupam. Si ne predstavljam pri 70km/h+ na čungalungah...
Tud kitajc ima firme ki delajo kvalitetne obroče , niso pa par 100€.
Za cca1000€+ priznanega KIT proizvajalca, je verjetno skrb odveč razen minusov, ki so pri direktni prodaji.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.397
1.219
113
..podoben primer je bil z bratrancem, že od nekdaj je na BMW-jih. To je bilo okoli 1992, če se ne motim...je vedno govoril, da za servis vedno uporablja original BMW dele (filtre), jih je hodil kupovati v Avstrijo na servis. Da on pa v avto res ne bo dajal kakšnega Donita, kot mi ostali... Ko pa je na škatli videl napis Original BMW ersatz teile, pa z majhnimi črkami spodaj ''by Donit, Slovenia''..(ali je pisalo Yugoslavia... ne vem več)...nepozaben izraz na obrazu.
Dejstvo je, so za prvovgradnjo zahteve običajno bolj rigorozne , kot za aftermarket, kjer se proizvajalec (fitra npr.)sam odloči kakšne so sprejemljive tolerance.....tako, da je aftermarket lahko u nulo kot prvovgradnja lahko pa je tudi "malo" mimo.

Seveda avtombilisti to mastno zaračunajo.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.212
-1.416
63
Tud kitajc ima firme ki delajo kvalitetne obroče , niso pa par 100€.
Za cca1000€+ priznanega KIT proizvajalca, je verjetno skrb odveč razen minusov, ki so pri direktni prodaji.
Mene je zmotilo predvsem to, da so bili znižani za 45%. Za dobrega jurja pa dobiš precej soliden karbonski set že pri nas ali še celo manj na kaki tuji spletni trgovini.

• Wow
Reactions: motofrik

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.222
695
113
tam ko se terc po tori rola
Mene je zmotilo predvsem to, da so bili znižani za 45%. Za dobrega jurja pa dobiš precej soliden karbonski set že pri nas ali še celo manj na kaki tuji spletni trgovini.
Saj pa nisem karbonskih kupoval, le zakaj... Klasika -alu, ojačana mesta za napere,.. Ima pa kolega karbonske, šesto sezono že, nima pripomb. Edino nalepke je enkrat menjal, ne vem zakaj...

jezek

Guru
24. jul 2008
4.358
1.847
113
Ksz
Jaz sem impresioniran nad hitrostjo poste zadnje case. Zadnji Temu paketi so prisli v 9/7/6 dneh, bestsekret v 3 dneh, litijeve AA baterije iz Litve v 3 dneh.....

• Všeč mi je
Reactions: motofrik