Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zivjo alzheimer.
Argumente? Napises nekaj konkretnih neumnosti in hoces argumente? Tole si napisal:
Citat:
In ne more sodnica reči, kot je rekla pred leti, koje 13-letni Rom posilil 12-letno NEromkinjo (ali pa če bi bila Romkinja): To je pač pri njih običajno, to je njihova folklora.
Ne, sodnica, to je težko kaznivo dejanje. Vi pa sodite z zelo različnimi merili. Sram naj vas bo. In ČEVELJ!
13 letniki v sloveniji niso kazensko odgovorni. V primeru kot ga opisujes ti, bi policija v skladu z zakonodajo (le in samo) na pristojno tozilstvo podala porocilo o "protipravnem ravnanju otroka z elementi kaznivega dejanja". In tak otrok nikoli sploh ne bi videl sodisca od znotraj in mu sodnica tega ne bi mogla reci.
Tko da lahko na hitro zakljuciva - nekako se mi res ne da razlagat zakonodaje nekomu ki lazi trosi naokoli.
Pa imam s cigani konkretno vec izkusenj/opravka/yonameit kot 90% vseh uporabnikov tule gor. Lahko te pa enkrat na sprehod peljam cez naselje da bos mel zgodbico za vnuckom razlagat.
Kar zagovarjaj jih.
Te pa poskušam razumeti. Ker si za zagovarjanje plačan. Sicer le kakšnih 750 evrov, ampak (salbi) plači se v Sloevniji ne gleda v zobe...
Da ste pa reve, da ob vsej opremi, ki jo imate, raje počakate, da se zadeve "umirijo", pa itak ve VSA Slovenija... In podobno so napisali tudi drugi komentatorji. V tej, ali kakšni drugi temi.
Kako je že pred leti rekel eden vaših novinarki: Veste, tudi jaz imam družino. A, ne me hebat. Potem bodi hišnik, ne pa policist, ali kriminalist...
Ni ti treba več replicirati, kajti:
1. V Avstriji policist tega ne bi nikoli rekel. Ker tega NE SME reči, tudi če mogoče tako razmišlja.
2. Če pa bi kaj takega rekel, bi sledil TAKOJŠNJI suspenz in čez nekaj dni - čevelj.
Ja, policijo imamo samo zato, ker mora baje vsaka država na svetu imeti tudi - policijo.
P.S:
V Avstraliji so 12 in 13- letnika, ki sta ubila vrstnika, zaprli. Kaj je bilo iz tega kasneje, žal niso poročali.
Najbrž pa se ni končalo pri žuganju in grdem pogledu...