Napad etničnih

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Fantje... gospodje... karkoli že, kaj imajo tu levi in desni veze z romi? Ne v vsako temo vlačit tega kvazipolitičnega sranja izpred 50let...

lp

Love was in the air

drnovsek_strojanovi_delo_fotos.jpg

Če pa ta ni bil lev, potem pa nevem kdo naj bi bil.

Nazadnje uredil moderator:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Bravo 2 x prepečeni, ko bo naslednjič nekdo od njih rabil pomoč, bo rešilec pač počakal pred vstopom v geto na Policaje za spremstvo minute bodo pa tekle .......

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Policija si niti ne upa tkole posredovat....mi je zal, da domacini ze 1X ne vzamejo pravice v svoje roke.
Ponoci, ko je tema...

Kakšna ročna bomba bo že vržena, prej ali slej. Mislim, da je celo že bila...
Mogoče prileti v tabor celo kakšna raketa iz zolje. Če bo še delovala, ko ji bodo izkopali.

Drugače pač ne bo šlo.

Ne more biti en, sicer zelo majhen segment prebivalcev, s pravicami NAD ostalimi državlajni.

Ne more biti posebej zaščiten, varovan. Ni naš problem, če jih je malo. Patoloških morilcev tipa Plut je med nami še dosti manj, pa jih zato ne ščitimo posebej. In jim ne gledamo skozi prste. Pri izreku sodbe.

Ne more biti Rom izključen iz plačevanja prispevkov.

In ne more sodnica reči, kot je rekla pred leti, ko je 13-letni Rom posilil 12-letno NEromkinjo (ali pa če bi bila Romkinja): To je pač pri njih običajno, to je njihova folklora.
Ne, sodnica, to NI folklora, to je težko kaznivo dejanje. Vi pa sodite z zelo različnimi merili. Sram naj vas bo. In za vas-ČEVELJ! Čevelj za dvojna merila!

V kakšni drugi državi bi takemu dejanju sledil takojšen linč, magari linč otroka. Tudi v Sloveniji bo. Prej ali slej!

Apolo 8 (govori z Houstonom, vendar seveda naučene policijske bedarije), kakšne protiargumente imaš
za VAŠA policijska in pravosodna DVOJNA MERILA?

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Zivjo alzheimer.

Argumente? Napises nekaj konkretnih neumnosti in hoces argumente? Tole si napisal:
Citat:

In ne more sodnica reči, kot je rekla pred leti, koje 13-letni Rom posilil 12-letno NEromkinjo (ali pa če bi bila Romkinja): To je pač pri njih običajno, to je njihova folklora.
Ne, sodnica, to je težko kaznivo dejanje. Vi pa sodite z zelo različnimi merili. Sram naj vas bo. In ČEVELJ!
13 letniki v sloveniji niso kazensko odgovorni. V primeru kot ga opisujes ti, bi policija v skladu z zakonodajo (le in samo) na pristojno tozilstvo podala porocilo o "protipravnem ravnanju otroka z elementi kaznivega dejanja". In tak otrok nikoli sploh ne bi videl sodisca od znotraj in mu sodnica tega ne bi mogla reci.

Tko da lahko na hitro zakljuciva - nekako se mi res ne da razlagat zakonodaje nekomu ki lazi trosi naokoli.

Pa imam s cigani konkretno vec izkusenj/opravka/yonameit kot 90% vseh uporabnikov tule gor. Lahko te pa enkrat na sprehod peljam cez naselje da bos mel zgodbico za vnuckom razlagat.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Kaj je naredu Drni ko se je začel upor domačinov v Ambrusu....

Namesto da bi zaščitili lastne ljudi je šu dol opice objemat.... Policija pa je tepla poštene ljudi, ki so davkoplačevalci. Jankovič pa se je delal dobrotnika iz Njegove...

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zivjo alzheimer.

Argumente? Napises nekaj konkretnih neumnosti in hoces argumente? Tole si napisal:
Citat:

In ne more sodnica reči, kot je rekla pred leti, koje 13-letni Rom posilil 12-letno NEromkinjo (ali pa če bi bila Romkinja): To je pač pri njih običajno, to je njihova folklora.
Ne, sodnica, to je težko kaznivo dejanje. Vi pa sodite z zelo različnimi merili. Sram naj vas bo. In ČEVELJ!
13 letniki v sloveniji niso kazensko odgovorni. V primeru kot ga opisujes ti, bi policija v skladu z zakonodajo (le in samo) na pristojno tozilstvo podala porocilo o "protipravnem ravnanju otroka z elementi kaznivega dejanja". In tak otrok nikoli sploh ne bi videl sodisca od znotraj in mu sodnica tega ne bi mogla reci.

Tko da lahko na hitro zakljuciva - nekako se mi res ne da razlagat zakonodaje nekomu ki lazi trosi naokoli.

Pa imam s cigani konkretno vec izkusenj/opravka/yonameit kot 90% vseh uporabnikov tule gor. Lahko te pa enkrat na sprehod peljam cez naselje da bos mel zgodbico za vnuckom razlagat.

Kar zagovarjaj jih.

Te pa poskušam razumeti. Ker si za zagovarjanje plačan. Sicer le kakšnih 750 evrov, ampak (salbi) plači se v Sloevniji ne gleda v zobe...

Da ste pa reve, da ob vsej opremi, ki jo imate, raje počakate, da se zadeve "umirijo", pa itak ve VSA Slovenija... In podobno so napisali tudi drugi komentatorji. V tej, ali kakšni drugi temi.

Kako je že pred leti rekel eden vaših novinarki: Veste, tudi jaz imam družino. A, ne me hebat. Potem bodi hišnik, ne pa policist, ali kriminalist...

Ni ti treba več replicirati, kajti:

1. V Avstriji policist tega ne bi nikoli rekel. Ker tega NE SME reči, tudi če mogoče tako razmišlja.
2. Če pa bi kaj takega rekel, bi sledil TAKOJŠNJI suspenz in čez nekaj dni - čevelj.

Ja, policijo imamo samo zato, ker mora baje vsaka država na svetu imeti tudi - policijo.

P.S:

V Avstraliji so 12 in 13- letnika, ki sta ubila vrstnika, zaprli. Kaj je bilo iz tega kasneje, žal niso poročali.
Najbrž pa se ni končalo pri žuganju in grdem pogledu...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
D.ebil dej dojemi. Dal si primer ki ni mozen. A dojemas hendikepiranec? 13 letnik pri nas ne more videt sodisca kot obtozenec ker ni kazensko odgovoren. Moja placa je kakrsna je, itak delam dodatno tako da mi nic ne manjka. O revah pa ne rabiva - mi je drzava priznala da sem razkiral zivljenje za druge (dvakrat ce ze rabis vedet moron) tko da tvojega kimanja ne potrebujem.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Vsa Slovenija VE, da so okvirji priviligirani tako ali drugače. Uradno seveda niso, saj uradno ne smejo biti.
Vsa Slovenija tudi VE, da navadni ljudje najbolj najebejo v sloveniji, ker navadni ljudje delavci si ne upajo niti pisniti in nimajo zaledja iz EU, katera ščiti okvirje, kateri so nedisciplirani in na sploh neprilagodljivi in škodoželjni poštenim ljudem, saj jim je očitno vse dovoljeno. Se strinjaš Apollo al ne?
Vsa Slovenija tudi VE, da je ta država poštena toliko, kot bi lizal sladoljed skozi šipo.

Ameriška patrulja bi to rešila v 5 minutah, seveda z ameriškimi zakoni, ki pa so seveda tam daleč.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ampak so sistemsko priviligirani. To je point. Oni grejo cez sistem kokr da so na lotu zadeli...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Dej povej, če veš, kako imajo to rešeno v Avstriji naprimer? Se tudi tam tako jebejo z njimi?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ne vem. Pojma nimam. Ampak dejansko za njih z nase perspektive veljajo enaka pravila kot zate. Ampak ko oni nekaj skuhajo se poroca kot da je konec sveta...realno pa je nekaj povprecnega... in za povprecne stvari imamo mi zakone ki...

22. jul 2007
1.398
43
48
KSZ...
Mogoče, kdo ve kakšen je bil pred leti zaključek italijanske zgodbe z cdromi, ko so posilili ali celo ubili neko žensko, Italjani pa z policijo in težko mehanizacijo zravnali vas, prebivalce pa deportirali.... Evropa se je 14 dni nekaj jokala o človekovih pravicah potem pa gladko pozabila na vse...