namiznoteniški loparček

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
ja samo tale je zmes carbona in lesa, sicer zgleda vrhunski loparček. Bolj me firbec matra full carbon loparček. Nikjer ga nimajo, da bi ga lahko probal pred nakupom?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Lej keč je v tem, da full karbona noben ne uporablja od pro... predvsem znamke tibhar, ki full model karbona sploh nima? Zato sprašujem, v čem je keč?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Glede nato kako hitri so tradicionalni "karbonski" loparji torej mesanica karbon/les si ne morem niti predstavljat kako hiter in neobvladljiv je lopar iz cistega karbona.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
sej zato bi ga pre nakupom rad sprobal, hudič je ker ga nikjer ne prodajajo...

Zanimivo je tudi to, da ga profiči ne uporabljajo (govorim za full karbon izvedbo). Nč bom naroču in tvegal.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
to pa ne vem... Nč bom naroču, da sprobam. Mogoče mi bo na rekraciji končno enga modela uspel premagat.
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
problem je v tem, da verjetno s full carbonom ne boš imel prav nobene kontrole, in bo samo letelo ...

tudi glede ITTF ne vem, kako je s tem, da je lopar full karbon.

se spomnim, ko so prvi loparji s plastmi karbona v lesu prišli ven - tisti, ki so imeli preveč karbona, so bili praktično neobvladljivi, so pa bili nekateri, ki so bili super (Butterfly Gergely in Butterfly Klampar sta bila takrat špica ...)

ah, kje so ti časi ...
grin1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
poglej moj link.... piše da je kontrola zelo dobra...

Seveda, sprašujem zato, ker ne verjamem.. tudi so zelo različna mnenja..

miha123

Pripravnik
30. nov 2010
286
7
18
Jaz sem ga imel pa mi ni neki odgovaraj. Pise za da ima kontroli, praksa je druga.

Skratka meni ni nikakor odgovarjal in sem ga hitro zamenjal. Ce hoces ti ga dam lahko za probo.

P.p. pa se cudno poka:)

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
poglej moj link.... piše da je kontrola zelo dobra...

Seveda, sprašujem zato, ker ne verjamem.. tudi so zelo različna mnenja..

Hitrost je ocenjena na 120. Tukaj pozabi na kontrolo. Brez heca.

Ko sem kot mladinec testiral semikarbonske, npr Gergerly (hitrost cca 96) je bilo to komaj obvladlivo.

Mogoce ti bo uzitek prvih nekaj tock, potem pa te bo izcrpalo.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
eh pol bom raj ostal pri klasiki.....
jest mam z kontrolo problem...

Hvala za odgovore vsem... sem raj vprašal, preden kupil.. Mi bo Mičo preko kluba enga Tibharja zrihtal...

Nazadnje urejeno: