Namizje

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Zdravo;
mi lahko nekdo zaupa, kako spremeniti prosojnost podnapisa oz. imen pod mapami, na namizju? Do spremembe je prišlo samodejno, med lepljenje slike v gradivo - wordov dokument ?!?, nikakor pa se ne morem spomniti, kako je prišlo do tega in kako obnoviti prejšnjo stanje. Sedaj imam namreč vsa imena map na modri podlagi, ki mi kazijo izgled desktopa prenosnika!
Hvala za pomoč!

LP

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Citat:
Uporabnik N560 pravi:
Zdravo;
mi lahko nekdo zaupa, kako spremeniti prosojnost podnapisa oz. imen pod mapami, na namizju? Do spremembe je prišlo samodejno, med lepljenje slike v gradivo - wordov dokument ?!?, nikakor pa se ne morem spomniti, kako je prišlo do tega in kako obnoviti prejšnjo stanje. Sedaj imam namreč vsa imena map na modri podlagi, ki mi kazijo izgled desktopa prenosnika!
Hvala za pomoč!

LP

Morda ti bo naslednji link pomagal
HELP

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
YAHOO WIDGETS
wink-1.gif

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
Citat:
Uporabnik N560 pravi:
Zdravo;
Hvala za pomoč!

LP

Morda ti bo naslednji link pomagal
HELP

Thazz,
če bi bil še Božič, bi rekel, da se Božični čudeži še dogajajo!!!

Hvala za pomoč,
cheer.gif
s Tvojo pomočjo mi je uspelo odpraviti problem, ki mi je dobesedno ŽRL živce, vsakič, ko sem moral zares, ali pa tako, za zabavo uporabiti računalnik!

Zvezdice so padle! Še enkrat Hvala!
priden.gif

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Edina stvar, ki me moti je modra orodna vrstica. S črno ali pa sivo bi bil nadvse zadovoljen... Obstaja kak manj zahteven (v smislu pomnilnika, ne vmesnika) program kot Style XP?

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Z miško se postaviš na ozadje -----> desna miškina ------> Properties (zadnja vrstica, ne vem kako je slovensko
grin1.gif
) --------> Appearance (izgled) ----------> spodaj izbereš barvo orodne vrstice (glej sliko).

f_silverm_b241e50.jpg