Nameton-zvonjenje z imenom

Binladen

Zelenc'
5. jan 2008
6
0
1
No, dajmo... Vsak naj pripne zvonjenje s svojim imenom, če ga ima od nameton-a.
Jaz prilagam Jaka(YU) in Nina.

Priponke

• 198747-jaka-yu.zip
    109,3 KB · Ogledi: 323
Nazadnje urejeno:

Binladen

Zelenc'
5. jan 2008
6
0
1
še Nina...

Mogoče kdo ve kje se da dobiti to še?
Preko wap strani jih nisem mogel dobiti iz njihove strani, poskušal sem pa priti do njih preko url-ja, ki ga dobiš z sms sporočilom, ko naročiš stvar

Priponke

• 198748-nina.zip
    141,4 KB · Ogledi: 319
Nazadnje urejeno:

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
A je lahko kaj bol debilnega
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a je to reklama?
pa se zavadeša, da si se s tem ko si dobil to meldijo včlanil v klub in boš vsak mesec ob nekaj denarja?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Sej se takoj ispišeš dokler ne pozabiš sms za ispis
smile-1.gif
Take klube operaterji ne bi smeli dovoliti. Na račun nevednosti ljudi nekateri služijo velike denarce.Večina ljudi sploh ne ve, da se s poslanim SMS včlanijo v klub in nato prejemajo stavari, ki jih je potrebno plačati
10.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
od takih klubov kaj zasluži tudi operater, res pa je da ima s tem tudi veliko problemov,...
žal bodo morali enkrat tudi naivci spregledat in ugotovid da dandanes ni nič zastonj,...

b

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Imam rešitev: Ljudje morajo kupiti večje televizije, da bodo lahko drobni tisk spodaj prebrali
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
itak ga je tolk velik, da tut če bi ga v tistih parih sekundah povečal na normalno velikost ne bi kej velik prebral, sploh ker znajo pomembne informacije lepo skrit(napisat v drugačni obliki nekje na sredini)

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Ej, saj ni problem sam na TV. Sem enkrat šla prav gledat en tak oglas za SMS klub v časopisu, pa ni šans, da preberem drobni tisk lepo razločno - no razen s povečevalnim steklom, mogoče.

Večji problem je pa - sem brala nekje - da se ne moreš odjavit. Ko so se odjavil, so imel nekaj časa mir, potem pa spet. To pa je prepovedano. Sicer je pa to problem za katere druge organe, operaterji nimajo nič s tem.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ljudje so resnično naivni, da se sploh dotikajo podobnih zadev... Poslušal sem že kar nekaj nepotrebnega pritoževanja, ker so ljudje nasedli na podobne ciganske fore.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
seveda služijo...

Jaz vsak mesec dobim nekaj malega zaračunano pa sploh nisem prijavljen v noben tak klub, niti se nisem včlanjeval... Niti sms-ov ne dobivam! Na računu pa imam postavke...
uf-1.gif