NALIMAJTE: Najbolj sexy slika nasprotnega spola II

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.762
15.816
113
Jaz tudi menim, da stvaritve umetne inteligence nimajo tu kaj počet saj enostavno ne gre za fotografijo ženske. Eno je, da različno dojemamo zunanjost oz. seksipilnost žensk in se enim dopade nekaj kar se drugim niti približno ne ampak nekaj popolnoma drugega je pa to, da se objavlja računalniško narejene izmišljotine.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.501
113
49
Na sončni strani ALP
1678798778046.png

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.501
113
49
Na sončni strani ALP
Jaz tudi menim, da stvaritve umetne inteligence nimajo tu kaj počet saj enostavno ne gre za fotografijo ženske. Eno je, da različno dojemamo zunanjost oz. seksipilnost žensk in se enim dopade nekaj kar se drugim niti približno ne ampak nekaj popolnoma drugega je pa to, da se objavlja računalniško narejene izmišljotine.

Raje gledam to kot pa grozote katere limate nekateri v temi sexy slike... :zavijazocmi:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jan.l671 in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.762
15.816
113
Raje gledam to kot pa grozote katere limate nekateri v temi sexy slike... :zavijazocmi:
Verjamem, da raje gledaš nekaj kar ti je všeč kot pa nekaj kar ti ni, to je nekaj najbolj normalnega in samoumevnega. Ampak kot sem prej napisal - okusi so različni in posledično nekateri raje gledajo pobrite, drugi kosmate, eni take z velikimi joški, drugi take z manjšimi ampak vse to je OK, ker so vse to - za razliko od izmišljotin narejene s strani umetne inteligence - dejansko prave ženske.